sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Telefoonhoesjes - Apple iPhone XR

Een iPhone XR is mooi, kwetsbaar en daarmee niet voor te stellen zonder telefoonhoesje. Een doorzichtig telefoonhoesje zorgt dat het model goed zichtbaar blijft en dat deze optimaal beschermd wordt. Bedrukte telefoonhoesjes zorgen daarnaast voor een persoonlijke uitstraling. Hierdoor kan de telefoon volledig gepersonaliseerd worden. Alleen hoe belangrijk is een telefoonhoesje? En wat heeft de iPhone XR allemaal te bieden? Allereerst is de iPhone XR water- en stofbestendig waardoor deze ondoordringbaar is voor stof. De telefoon kan verder 30 minuten lang onder water blijven zonder dat deze grootschalig geschaad wordt. Wel blijft dit altijd risicovol en daarom adviseren wij altijd om een waterdicht telefoonhoesje te gebruiken wanneer de telefoon bewust onder water gebruikt wordt. Bij een ongelukkige val in het water is het uiteraard top dat de telefoon een waterbescherming heeft. De fraaie iPhone XR is dus een stof- en waterbestendige telefoon, maar blijft enigszins kwetsbaar in het water.

Pixelmaskering en anti-aliasing

Het geavanceerde LCD-beeldscherm is voorzien van nieuwe technologieën voor pixelmaskering en pixel-anti-aliasing. Bij pixel-anti-aliasing worden afbeeldingen scherp gesteld door het aantal pixels aan de randen te vermenigvuldigen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld bewegende objecten in games of apps fraaier tot uiting komen. Als gevolg hiervan kan de iPhone XR met nog mooiere en duidelijkere beeldvertoningen komen als bijvoorbeeld de iPhone 7. Apple heeft met deze functie dus een fraaie stap voorwaarts gezet. Pixelmaskering is een functie om automatisch delen van afbeeldingen te verbergen of juist te tonen. Deze automatische wisselwerking zorgt voor een optimale vertoning van afbeeldingen in combinatie met pixel-anti-aliasing. Hierdoor heeft de iPhone XR een scherp en helder beeldscherm in combinatie met een nieuw design met achtergrondverlichting. Kortom: de beeldweergave van de iPhone XR is volledig geoptimaliseerd. Hierdoor verdient deze telefoon zeker een telefoonhoesje. Wacht daarom niet langer en bekijk het assortiment met hoesjes.

FaceID of toch TouchID?

Met FaceID is het makkelijk om toegang tot de iPhone XR te krijgen met een simpele gezichtsscan. De gezichtsscan wordt gemaakt door ruim 30.000 infraroodstippen op het gezicht te projecteren en deze vervolgens uit te lezen. Door middel van een Bionic-chip kan de iPhone XR het gezicht detecteren. Het gezicht van de gebruiker wordt gescand via de selfie-camera bovenaan het beeldscherm. Hierdoor lijkt deze optie veel op TouchID waar met een vingerscan toegang wordt gegeven tot de telefoon. Zowel Touch als FaceID worden door het gehele besturingssysteem gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn het bevestigen van aankopen in de App Store, de telefoon ontgrendelen en toegang geven tot apps. De iPhone XR heeft met FaceID al met al een interessante en innovatieve functie. Des te meer reden om deze innovatieve telefoon te beschermen met een telefoonhoesje.

Eigen Emoji creëren

Apple heeft met Animoji en Memoji twee nieuwe functies aan het camerasysteem toegevoegd. Animoji is afkomstig van populaire Emojies en deze worden gemaakt met de selfie-camera. Met deze functie kunnen gezichtsuitdrukkingen van de gebruiker worden vastgelegd in een Emoji. Hierdoor krijgt de Emoji wenkbrauwen, ogen, lippen en wangen met dezelfde contouren als de gebruiker. Zelfs spierbewegingen en kaaklijnen worden meegenomen in het ontwerp. Als gevolg hiervan worden Emojies door de Animoji functie steeds realistischer en leuker om door te sturen naar vrienden en familieleden. Kortom: Apple heeft weer een knap staaltje werk geleverd met de iPhone XR. Bescherm deze top telefoon daarom met een hoesje en ga voor het stevigste hoesje. Bekijk hier de voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de iPhone X
Bekijk het assortiment van de iPhone XS
Bekijk het assortiment van de iPhone XS Max


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies