filter_list

Filter

0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy A3 (2016)

Een telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy A3 (2016) is een absolute aanrader en in dit artikel zal uitgelegd worden waarom. Maar allereerst: wat voor toestel is de Samsung Galaxy A3 (2016)? De Samsung Galaxy A3 (2016), gelanceerd op december 2015, heeft een grootte van 13,5cm (lengte) bij 6,5 cm (breedte) bij 7,3 mm (dikte) en weegt 132 gram. Het toestel maakt gebruik van Android 7, ook wel Android Nougat genoemd. Met het Android 7 besturingssysteem is het mogelijk om meerdere Apps tegelijk op het scherm weer te geven, energiebesparend te werken en systeemupdates bij te werken. Hierdoor is de Samsung Galaxy A3 (2016) zuinig in gebruik en wordt deze goed beveiligd tegen bijvoorbeeld hackers. Ondersteunend aan het Android 7 besturingssysteem is het werkgeheugen van 1,5GB. Werkgeheugen wordt gebruikt om applicaties op te starten en tussen deze te wisselen van gebruik. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om snel een App op te roepen of te wisselen tussen Apps als  internet, WhatsApp en Facebook. Kortom: hoe meer werkgeheugen een smartphone heeft, des te sneller het toestel werkt. Verder heeft de Samsung Galaxy A3 (2016) een opslagcapaciteit van 16GB. De opslagcapaciteit is de capaciteit om afbeeldingen, video's en applicaties op te slaan. Aangezien applicaties steeds groter worden en afbeeldingen en video's steeds meer gebruikt worden, is de vraag hoeveel gigabyte vereist is voor normaal gebruik van een smartphone. Bij de installatie van Android wordt al gauw 5 tot 6GB in beslag genomen. Bij een toestel van 16GB zou dit betekenen dat deze na de installatie nog zo'n 10 GB over heeft. In hoeverre is dit voldoende om vrank en vrij gebruik te maken van het toestel? Een grote game zoals Pokemon GO neemt al gauw 2 tot 3GB in beslag en kleinere Apps zullen gemiddeld 30MG in beslag nemen. De bestandgrootte van foto's is afhankelijk van de resolutie en of HDR in gebruik is. Gemiddeld heeft een foto een bestandgrootte van 4MB en dit zou betekenen dat 500 vakantiefoto's leiden tot 2GB aan afbeeldingen. Een filmpje van 1 minuut neemt ongeveer 150MB in beslag en hierdoor kan filmen dus flinke ruimte in beslag nemen van de smartphone. Met een opslagruimte van 16GB kunnen naar schatting minimaal 1 game-App (2GB in totaal), 10 kleine Apps (3GB in totaal), 1000 foto's (4GB in totaal) en enkele filmpjes van een paar minuten (1GB in totaal) worden gebruikt en gemaakt. Hierdoor heeft de Samsung Galaxy A3 (2016) in onzen ogen voldoende ruimte om onbeperkt vrijuit te gaan en het toestel uit te leven. Wanneer 16GB niet voldoende opslagruimte blijkt te zijn, is het uiteraard mogelijk om meer opslagruimte aan te schaffen. Kortom: de Samsung Galaxy A3 (2016) is een innovatief toestel met voldoende opslagruimte, werkgeheugen en een bijgwerkt besturingssysteem.  

Fraaie foto's snel verspreiden met de Samsung Galaxy A3 (2016)

Na onze eerste kennismaking met de Samsung Galaxy A3 (2016) verlegt onze interesse zich naar waar het toestel in uitblinkt. Allereerst maakt de Samsung Galaxy A3 (2016) gebruik van LTE Category 4. Toestellen met LTE Category 4 zijn in staat om betere snelheden te bereiken in 4G dekkingsgebieden. Hierdoor heeft de Samsung Galaxy A3 (2016) snel internet met het 4G netwerk. Tevens heeft de Samsung Galaxy A3 (2016) de uitzonderlijke functie om de camera-bediening snel te bereiken door twee keer op de home-knop te drukken. Hierdoor worden foto's nog sneller vastgelegd. De foto's zullen ook scherper dan bij voorgaande Samsung-toestellen worden vastgelegd door een f/1.9 diafragma. Een diafragma is een doorgang in de camera en is verantwoordelijk voor het binnenkomen van de hoeveel licht in de sensor. Des te wijder de diafragma is, des te meer licht doorkomt. Hierdoor maken camera's met een wijdere doorgang betere foto's wanneer de lichtomstandigheden niet optimaal zijn dan camera's met smallere doorgangen. Een f/1.9 diafragma is wijder als gemiddeld en daarom maakt de Samsung Galaxy A3 (2016) uiterst heldere beelden ongeacht weinig of veel licht. Kortom: de Samsung Galaxy A3 (2016) is een geschikt toestel om foto's te maken bij weinig licht en door het snelle 4G netwerk kunnen deze snel gedeeld worden.

Uw Samsung Galaxy A3 (2016) beschermen?

Ondanks de fijne prijs-kwaliteitsverhouding zou het zonde zijn als de Samsung Galaxy A3 (2016) schade oploopt. Zeker gezien kras-, stoot- of hardware schade het gevolg kunnen zijn van bijvoorbeeld een val van het toestel. De metalen buitenkant van het toestel zorgt voor een modieus, maar tegelijkertijd ook kwetsbaar ontwerp. Hierdoor is de kans op schade groot en daarom wordt aangeraden om uw Samsung Galaxy A3 (2016) te beschermen met een telefoonhoesje. Het zou bijvoorbeeld eeuwig zonde zijn als uw smartphone per ongeluk ten val komt en hardware-schade oploopt. Het gevolg zou zijn dat het toestel niet meer gebruikt kan worden en daarom is voorkomen in onze optiek beter dan herstellen. Ons motto is: 'Bescherm uw toestel op voordelige wijze om dure schade te voorkomen'. Kies bij Origineletelefoonhoesjes uit tal van voordelige en kwalitatieve hoesjes. Tevens is verzending van uw bestelling gratis, waardoor de prijs laag blijft. En als u op werkdagen voor 17:00 uur besteld, wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. Heeft u vragen of opmerkingen over uw bestelling? Neem dan contact met onze klantenservice op via de contactpagina. Bij het opnemen van contact zullen wij zo spoedig mogelijk reageren. Al met al voldoende redenen om uw Samsung Galaxy A3 (2016) telefoonhoesje uit te kiezen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A3 (2015) hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A3 (2017) hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A5 (2015) hoesjes!


Dezelfde dag verzonden   •   Achteraf betalen   •   Gratis verzending   •   Snelle retourservice

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.