filter_list

Filter

0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy A5 (2016)

Een strak hoesje voor een telefoon met uitstraling is wel op zijn plaats. De Samsung Galaxy A5 (2015) combineert een glad ontwerp met interessante specificaties tegen een aantrekkelijke prijs. Hierdoor heeft de telefoon een hoogwaardige uitstraling en heeft Samsung een middenklasse telefoon gecreëerd met een verfraaide uitstraling ten opzichte van concurrenten. Een telefoonhoesje is dus wel op zijn plaats voor deze telefoon. Zeker gezien het dunne, lichte en toegankelijke ontwerp van de Samsung Galaxy A5 (2015). De zijkanten zijn schuin afgewerkt en hebben een dikte van 6,7mm. Hiermee is de telefoon 0,2mm dunner als een gemiddelde smartphone zoals de iPhone 6. Als gevolg hiervan is de telefoon makkelijk vast te houden. Uiteraard blijft de plastic achterkant risicovol vanwege het gladde karakter. Hierdoor kan de telefoon snel vallen en is het risico op schade groot. Zeker gezien de glazen voorkant is de telefoon kwetsbaar. Bescherm de Samsung Galaxy A5 (2015) daarom altijd met een telefoonhoesje!

Laden van animaties geen enkel probleem

Voor een telefoon met een 5 Inch beeldscherm is de telefoon fijn en makkelijk vast te houden vanwege het compacte karakter. Eerder kwam naar voren dat de Samsung Galaxy A5 (2016) dunner als gemiddeld is en ook de afgebogen randen maken de telefoon handzaam. Het houvast van de telefoon is dus optimaal, maar geldt dit ook voor het werkvermogen? Met de 1,2GHz Snapdragon 410-processor presteert de telefoon niet direct boven gemiddeld, maar de meeste taken worden moeiteloos uitgevoerd zoals het downloaden van animaties, programma’s of internet. Enige vertragingen kunnen voorkomen bij het laden van zware pagina’s zoals grote nieuwswebsites. Zware pagina’s vereisen veel GB en daarbij laadvermogen van de processor. Eerlijkheid dient hierbij te zeggen dat bijna elke telefoon weleens een hapering heeft. Bovendien weegt dit kleine puntje niet op tegen alle zojuist genoemde voordelen. Het enige dat hieraan toegevoegd kan worden, is om de Samsung Galaxy A5 (2016) altijd goed te beschermen. Hierdoor wordt de kans op schade vele malen kleiner en blijven alle functies bruikbaar. Ga daarom voor een telefoonhoesje!

Voor de balans naar zwart-wit

Met een uitstekende batterij-balans kan het scherm van de Samsung Galaxy A5 (2015) automatisch naar zwart-wit geschakeld worden. Dit gebeurt wanneer de batterij in de besparingsmodus gaat. Ook zullen nog een beperkt aantal apps bruikbaar zijn waardoor de batterij langer meegaat. Maar voordat de batterij in de besparingsmodus gaat, gaat deze eerst een dag mee bij intensief gebruik. Uiteraard is het mogelijk om bijvoorbeeld de felheid van het beeldscherm te dempen en Bluetooth uit te zetten. Hierdoor zal de batterij langer meegaan en in het uiterste geval tot wel meerdere dagen. Kortom: de batterij van de Samsung Galaxy A5 (2015) is ijzersterk en wat zou het jammer zijn als deze crasht. Iets waarvan niet verwacht wordt dat het onszelf overkomt. En toch valt het niet uit te sluiten en is de spijt groot bij nalatigheid van goede bescherming. Twijfel daarom niet langer en geef de Samsung Galaxy A5 (2015) een hoesje.

Bescherming voor een solide telefoon

De Samsung Galaxy A5 (2015) is een toegankelijke, solide en aantrekkelijke telefoon om aan te schaffen vanwege de prijs in combinatie met tal van interessante specificaties. Met een dun, compact en fijn ontwerp is de telefoon goed bruikbaar en is een solide basis gelegd om het maximale uit deze telefoon te halen. En als deze telefoon dan ook nog eens voordeliger als een gemiddelde Samsung S-telefoon is, is de keuze voor dit toestel snel gemaakt. Het is dan natuurlijk wel fijn om deze telefoon jarenlang te gebruiken en optimale bescherming is hierbij van belang. Eens in de zoveel tijd ligt een ongelukkig momentje op de loer en kan de telefoon verkeerd vallen. Wacht daarom niet langer en kies een telefoonhoesje op deze pagina en ga voor stevige bescherming! Bekijk hier alle voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A3 (2015)
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A5 (2016)
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A5 (2017)


Dezelfde dag verzonden   •   Achteraf betalen   •   Gratis verzending   •   Snelle retourservice

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.