filter_list

Filter

0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy A5 (2017)

Een voordelig telefoonhoesje om dure schade van de Samsung Galaxy A5 (2017) te voorkomen. Dat is uiteraard belangrijk als het gaat om juiste bescherming. Zeker gezien deze fraaie telefoon. De Samsung Galaxy A5 (2017) valt namelijk onder het vlaggenschip van de budgettelefoons en heeft tal van onderscheidende functies zoals een Full-HD beeldscherm en sterke processor. Maar wat zijn nog meer pluspunten van deze telefoon? De bouw valt allereerst op vanwege de metalen constructie met zowel aan de voor- als achterkant een glazen bedekking. Hierdoor is de telefoon stevig en een heeft deze een premium design. Verder heeft de homeknop een ingebouwde vingerafdrukscanner en zorgt deze dat de premium telefoon makkelijk en snel ontgrendeld kan worden. Al met al oogt de Samsung Galaxy A5 (2017) bouwkundig van hoogwaardig niveau en heeft deze interessante functies. Een hoesje wordt dus absoluut aangeraden voor deze telefoon.

Kloksnelheid van gemiddeld niveau

Net als een fraai design is de processor van de telefoon uiteraard minstens net zo belangrijk vanwege het werkgeheugen. Met de Exynos 7880 Octa-Core processor heeft de telefoon een kloksnelheid van 1,9 GHz. De kloksnelheid geeft de maximale hoeveelheid taken aan die door de processor binnen 1 seconde uitgevoerd kunnen worden. Kloksnelheden bevinden zich over het algemeen tussen 1 en 4 GHz. Bij een hogere GHz is de processor in staat om meer taken binnen 1 seconde uit te voeren. Kortom: hoe hoger de GHz-waarde is, hoe sneller de processor werkt. Uiteraard zorgt een snellere processor voor een snellere werking van de Samsung Galaxy A5 (2017) en dit vertaalt zich met name in het laden van pagina’s, apps en downloads. Met 1,9 GHz zit de Samsung Galaxy A5 (2017) dus op gemiddeld werkgeheugen en hierdoor kan gesteld worden dat deze telefoon een gemiddelde snelheid heeft. Waar deze telefoon misschien niet super voor het downloaden van grootse bestanden is, is deze wel ideaal voor ‘normaal gebruik’. Wees daarom zuinig op de Samsung Galaxy A5 (2017) en bescherm deze met een telefoonhoesje!

Innovatieve Always On Modus

Het Amoled beeldscherm heeft een grootte van 5.2 Inch met Full-HD resolutie van 1920x1080. Daarbij valt direct op dat het beeldscherm veel op andere Samsung beeldschermen lijkt. Vandaar dat de vergelijking met andere modellen zoals de Samsung Galaxy A6 (2018) snel gemaakt is. Net als bij de Samsung Galaxy A6 (2018) biedt dit scherm helder beeld, zijn kleuren gemiddeld weergegeven en zijn instellingen hiervan aan te passen. Aanpassingen kunnen vooral van pas komen om kleuren wat scherper te stellen en iets meer te verzadigen. Daarentegen is het beeldscherm helder in fel zonlicht. Wat ons betreft een groot voordeel en zeker niet bij elke telefoon vanzelfsprekend. Bescherm de Samsung Galaxy A5 (2017) daarom met een telefoonhoesje en voorkom beschadiging van het fraaie beeldscherm. Bovendien heeft de telefoon een Always On Modus om meldingen van het nieuws, weer en de tijd laten zien op het beeldscherm zonder de telefoon volledig te ontgrendelen. Met 1 klik op de homeknop en vervolgens een swipe naar rechts of links kan dit menu al in beeld gebracht worden en is deze modus energiezuinig. De Samsung Galaxy A5 (2017) heeft al met al tal van innovatieve functies en een telefoonhoesje is hierdoor wel op zijn plaats.

Online betalen was nog nooit zo makkelijk

Voor optimaal gebruik wordt Android 6.0 geleverd als bedieningspaneel. Deze Android-versie is geleverd met een Pay-functie en heeft als groot voordeel om betalingen in apps te verrichten met de vingerafdrukscanner. De betaalfunctie is hiermee geïntegreerd in het besturingssysteem waardoor het mogelijk is om simpelweg met een scan van de vinger een betaling te verrichten. Deze functie is dus snel, makkelijk en veilig. Alles bij elkaar is de Samsung Galaxy A5 (2017) een mooie telefoon en bescherming is daarom belangrijk. Stel dat de telefoon valt en schade niet te overzien is. Dan zal altijd de vraag blijven: ‘waarom heb ik mijn telefoon niet met een hoesje beschermd?’. Zeker gezien een telefoonhoesje voordelig is en langdurige kwaliteit kan bieden. Bekijk daarom alle telefoonhoesjes op deze pagina en ga voor de beste telefoonhoes! Check hier alle verdere voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A3 (2017)
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A5 (2015)
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A5 (2016)


Dezelfde dag verzonden   •   Achteraf betalen   •   Gratis verzending   •   Snelle retourservice

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.