filter_list

Filter

0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy Note 9

De Samsung Galaxy Note 9 laat zich gelden als premium telefoon en heeft mogelijkheden om tot de beste Android-telefoons te behoren. Een telefoonhoesje is daarom van belang om dit toestel optimaal te beschermen. Het eerste dat opvalt bij het vasthouden is de stevigheid van de telefoon. Ondanks een slank ontwerp met afmetingen van 16,19 bij 7,64 cm en een dikte van 8,8mm voelt de telefoon op geen enkele manier licht of hol aan. Hierdoor geeft de Samsung Galaxy Note 9 een absoluut premium gevoel. Een telefoonhoesje is hier dus wel op zijn plaats. Het zwaarwichtige gevoel kan mogelijk komen door de uitgebreide batterij van 4000 mAh. Deze is namelijk een stuk groter als de 3300 mAh batterij van de Samsung Galaxy Note 8. Al met al straalt de Samsung Galaxy Note 9 kwaliteit uit door een combinatie van dun- en dichtheid. Dit wordt benadrukt door het 6,4 Inch Infinity beeldscherm met een resolutie van 1440 x 2960. Het beeldscherm dekt bijna de volledige voorkant van de telefoon en heeft hierdoor een uitzonderlijk groot formaat. Als gevolg hiervan is het ideaal om bijvoorbeeld een filmpje op de Samsung Galaxy Note 9 te kijken. Bescherm de telefoon dan alleen met een hoesje om een mogelijke val te breken. Het zou namelijk zonde zijn als een ongelukkige val zorgt dat de film niet afgekeken kan worden. Uiteraard is het ook mogelijk foto’s op fraaie wijze in beeld te brengen vanwege de beeldscherpte, rijke- en levendige kleuren, sterke helderheid en HDR-ondersteuning. HDR staat voor High Dynamic Range en is een techniek om weergaves nog fraaier en realistischer in beeld te brengen. De Samsung Galaxy Note 9 heeft al met al een premium uitstraling en het beeldscherm draagt daar zeker aan bij. Bescherm deze kanjer van een telefoon daarom met een telefoonhoesje!

Dubbele diafragma voor regulering

Waar uitstraling belangrijk is, geldt dit ook voor de hardware vanwege de werkingssnelheid. Met de Qualcomm Snapdragon 845-processor, een opslagruimte van 128GB en 6GB Ram heeft de Samsung Galaxy Note 9 het werkvermogen om snel te handelen. Dit wordt met name duidelijk bij het downloaden en surfen op internet, het wisselen van gebruiksmodus en spelen van games. Hierdoor heeft Samsung voortreffelijk werk afgeleverd betreft de werking van de telefoon. Een telefoonhoesje heeft de Samsung Galaxy Note 9 dus wel verdiend. Alleen hoe zit het met de fotocamera? Blijft deze achter bij het beeldscherm en de hardware van de telefoon of is deze net zo goed? Inspiratie om de fotocamera van de Samsung Galaxy Note 9 vorm te geven komt overduidelijk bij de Samsung Galaxy S9 vandaan vanwege de dubbele opening. Met een 12MP cameralens aan de achterkant en 8MP cameralens aan de voorkant zijn foto’s sowieso scherp van stuk. Mede door het dubbele diafragma aan de achterkant kan de fotocamera schakelen tussen zowel f/1.5 als f/2.4. Een diafragma is de opening van de lens en reguleert de lichtinval op de sensor van de camera. Met een dubbele diafragma kan de telefoon dus in uitmuntende vorm bepalen hoeveel lichtinval de sensor nodig heeft. Met bijvoorbeeld weinig licht wordt het f/1.5 diafragma gebruikt ter compensatie. Bij normale lichtomstandigheden wordt het f/2.4 diafragma aan het werk gezet. Bij bewolkte, donkere of felle omstandigheden kan hierdoor de lichtinval dus gereguleerd worden. De Samsung Galaxy Note 9 toont met de camera-setting dus aan van hoge kwaliteit te zijn. Een kwalitatief telefoonhoesje is daarom zeker een toevoeging voor deze telefoon.

AR Emoji-tool voor animaties

Vanwege groot succes bij de Samsung Galaxy S9 is de AR Emoji-functie toegevoegd aan de Samsung Galaxy Note 9. De AR Emoji-functie biedt de mogelijkheid om een gezicht te animeren. Hierdoor kan bijvoorbeeld het gezicht van de gebruiker omgezet worden in een animatie en komen specifieke gezichtsuitdrukkingen naar voren. Hierdoor is elke animatie unieke net zoals elk gezicht dat is. Het is bovendien makkelijk en snel om een animatie te maken door simpelweg 5 seconden naar de camera te kijken. Uiteraard dient hiervoor wel de Emoji app aan te staan. Bij afronding van de animatie wordt deze toegevoegd in de bewaarlijst en kan deze oneindig teruggekeken en gedeeld worden via bijvoorbeeld WhatsApp. De Samsung Galaxy Note 9 is al met al een fraaie en innovatieve telefoon. Geef deze telefoon daarom bescherming. Kortom: omarm de Samsung Galaxy Note 9 met een telefoonhoesje en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy Note 8
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy Note 10
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy Note 20


Dezelfde dag verzonden   •   Achteraf betalen   •   Gratis verzending   •   Snelle retourservice

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.