Hoesje telefoon

  Dennis Egging     19-12-2019     Reacties (0)

Lees hier alle ins en outs over hoesjes voor de telefoon. 

  Wat is een telefoonhoesje?

Een telefoonhoesje is een dunne bedekking voor smartphones en wordt gebruikt om deze te beschermen. Telefoonhoesjes zijn zowel verkrijgbaar in doorzichtige als ondoorzichte vorm. Het voordeel van een doorzichtig hoesje is dat de smartphone goed beschermd wordt en dat het fraaie uiterlijk van het toestel zichtbaar blijft. Daarentegen is het toestel bij ondoorzichtige hoesjes niet zichtbaar, maar hebben deze vaak wel leuke kleuren en bedrukkingen. Deze kunnen bijdrage aan het personaliseren van jouw smartphone. Desalniettemin blijft het natuurlijk het belangrijkste om de smartphone goede bescherming te bieden en een schokwerende werking kan hier flink aan bij dragen. Deze werking zorgt er namelijk voor dat het hoesje een mogelijke val uw telefoon breekt, waardoor het toestel zonder enige schade op de grond valt. Nagenoeg alle hoesjes hebben deze werking! Het voorkomen van val- en stootschade kan dus worden gezien als het voornaamste doel van een hoesje voor de telefoon. Alleen welk soort hoesje kunt u het beste voor gebruiken om de telefoon te beschermen? 

Bij het kiezen van het juiste hoesje gaat het niet alleen om de maximale bescherming van uw telefoon, maar ook om persoonlijke voorkeur. Een aantal hoesjes zijn namelijk groter dan gemiddeld van stuk, waardoor deze veel ruimte in beslag nemen. Dit zijn echter vaak wel de soorten hoesjes die het volledige toestel beschermen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een book case en deze heeft als bijkomende voordelen een pasjeshouder en magneetsluiting om het hoesje te af te sluiten. Waar een book case groot van stuk is, is een full body cover smaller van stuk. Een full body cover biedt ook 360 graden bescherming aan uw telefoon, alleen heeft deze geen pasjeshouder en magneetsluiting. Hierdoor is een full body cover te vergelijken met een back cover hoesje. Een back cover is namelijk ook smal van stuk. Het enige verschil is dat een back cover alleen de achterkant en zijkanten van het toestel bedekt. Ook een bumper case beschermt alleen de achter- en zijkanten van de telefoon. Een bumper case is echter dikker van stuk, waardoor deze robuuster is. Al met al heeft elk soort hoesje zijn voor- en nadelen en deze zullen opwegen tegen uw persoonlijke voorkeuren.

Een persoonlijke voorkeur zult u ongetwijfeld ook hebben voor het materiaal van het hoesje. Back covers worden bijvoorbeeld gemaakt van siliconen, TPU, aluminium, kunststof of leren materiaal. Siliconen en TPU zijn flexibel, rubberachtig materiaal en lichtelijk beweegbaar. Kunststof is daarentegen in niet beweegbaar en iets harder van stuk. Hetzelfde geldt voor aluminium telefoonhoesjes. Aluminium is alleen iets verfijnder dan kunststof materiaal. Ook leren telefoonhoesjes zijn gemaakt van verfijnd materiaal en worden beperkt gebruikt voor de productie van back covers. Waar back covers in tal van materiaalsoorten verkrijgbaar zijn, zijn book cases nagenoeg alleen verkrijgbaar met kunstleren of leren materiaal. Ook full body covers zijn in beperkte materiaalen verkrijgbaar. Deze hoesjes worden voornamelijk gemaakt van kunststof materialen. Al met al zijn back covers in veel materiaalsoorten verkrijgbaar in vergelijking met book cases en full body covers. 

Langzaam zal duidelijk worden welk soort hoesje het beste bij u past. Alleen stel dat u een voorkeur voor een back cover hoesje heeft, maar toch de voorkant van uw telefoon wilt beschermen. In hoeverre is het mogelijk om dit te realiseren? Tegenwoordig wordt steeds meer gebruik gemaakt van een screenprotector. Een screenprotector is een smal, doorzichtig plaatje en kan op het scherm van de telefoon geplaatst worden met behulp van een eenmalig zuignap-effect. Screenprotectors bij Origineletelefoonhoesjes zijn van gehard glas gemaakt, waardoor deze in staat zijn om een val te breken. Tal van voorbeelden bewijzen dat een screenprotector schade aan uw scherm kan voorkomen. Vandaar dat het de moeite waard is om een screenprotector te gebruiken. Zeker gezien deze vaak relatief voordelig zijn in vergelijking met een dure reparatie van uw scherm. Het is dus mogelijk om met een screenprotector de voorkant van uw telefoon te beschermen, terwijl uw gebruik maakt van een back cover! 

 Overzicht hoesjes telefoon
 Soort hoesje Materiaal soorten  Voordelen Nadelen Toevoeging
Book Case

Kunstleer
Leer

 

 • Volledige bescherming
 • Pasjeshouder
 • Magneetsluiting
 • Groot van stuk
 
Full Body Cover Kunststof
Siliconen
TPU
 • Volledige bescherming
 • Smal van stuk
 • Touchscreen-bestendig
   
Back Cover Siliconen
TPU
Kunststof
Aluminium
Stof
Kunstleer
Leer
 • Bescherming achter- en zijkanten.
 • Smal van stuk
 • Veel materiaalsoorten
 • Geen bescherming voorkant
 • Screenprotector als bescherming voorkant
Bumper Kunststof
Rubber
 • Bescherming achter- en zijkanten.
 • Robuust en extra stevig
 • Geen bescherming voorkant
 • Groot van stuk
 • Screenprotector als bescherming voorkant

  Waarom een hoesje voor de telefoon gebruiken?

Uit onderzoek van Multiscope blijkt dat maar liefst 20 procent van alle smartphonehouders in Nederland te maken heeft met een mankement aan het toestel (Multiscope, 2015). Voorbeelden hiervan zijn: beschadigingen aan het scherm of problemen met de knopjes. Deze beschadigingen kunnen voortkomen uit het per ongeluk laten vallen van het toestel of een overdosis aan water door bijvoorbeeld een flinke regenbui. Een groot deel van de mankementen aan smartphones kan dus worden toegeschreven aan onmacht.

Ondanks dat bij het onststaan van mankementen vaak sprake van onmacht is, zijn de gevolgen niet minder vervelend. Sterker nog: het is harstikke irritant als een geluidsknopje niet goed werkt, terwijl je de muziek harder wilt zetten. Of als het scherm getroffen is door een flinke barst, terwijl je een video wilt afspelen. Mankementen aan de telefoon en bijhorende gevolgen zijn dus harstikke vervelend en daarom zou het fijn om risico's hierop te uit te sluiten!

Hoe kunnen deze vervelende mankementen voorkomen worden? Om risico's van val- en stootschade uit te sluiten, kan een telefoonhoesje gebruikt worden. Een hoesje wordt gebruikt om de inhoud van de telefoon te bedekken en beschermen (Multiscope, 2015). Hierdoor wordt de telefoon beschermd, indien deze bijvoorbeeld per ongeluk valt. De kans op mankementen aan uw telefoon wordt hierdoor een stuk kleiner. Tevens kan een screenprotector het scherm van uw telefoon beschermen, waardoor het toestel volledig bedekt en beschermd wordt. Hierdoor neemt het risico op beschadigingen aan het scherm aanzienlijk af. Een groot deel van de mankementen kan dus voorkomen worden door een telefoonhoesje en screenprotector te gebruiken. 

Door het risico's op mankementen te voorkomen, kan de levensduur van een telefoon mogelijk verlengd worden. Uit het onderzoek van Mulitscope (Multiscope, 2015). wordt duidelijk dat een Nederlander gemiddeld 16 maanden met een telefoon doet. Wanneer uw telefoon met een hoesje en screenprotector beschermd wordt, wordt de kans op beschadigingen aanzienlijk kleiner. Hierdoor bestaat de kans dat de telefoon een paar maanden en misschien wel jaren langer meegaat. Kortom: op naar een langere levensduur van uw geliefde telefoon!

  Voor welke merken en telefoon-modellen zijn hoesjes te verkrijgen?

Om de levensduur van uw smartphone te verlengen, is het uiteraard wel handig om een hoesje voor het vereiste model te hebben. Het aantal smartphones is groot en daarom is het in eerste instantie handig om te weten van welk merk uw toestel is. Veelvoorkomende merken zijn: Samsung, Apple, Huawei, Motorola, Sony, LG en OnePlus. Tevens is het handig om te weten welk model u heeft, zodat u gericht naar een telefoonhoesje kunt zoeken. Let hierbij op eventuele plus-modellen. Een iPhone 8 Plus hoesje is bijvoorbeeld groter dan een iPhone 8 hoesje. Vaak zijn alle type en soort hoesje, zoals in dit artikel beschreven, verkrijgbaar voor elk toestel. Alhoewel de keuze voor iPhone, Samsung en Huawei-modellen over het algemeen groter is. Dit komt simpelweg omdat deze merken popalair zijn. Desalnietemin zult u het hoesje vinden wat het beste bij u past!

  Lijst met thema en soorten telefoonhoesjes

A
Apen en gorilla
Adelaar
Aluminium
Amsterdam
Aardbeien
Ananas
Afbreekbaar

B
Back Cover
Back Cover met pasjes
Book Case
Bumper Case
Bling Bling glitter
Bloemen
Berner Sennenhond
Bruin
Beige
Black Friday
Bananen
Biggetjes
Bier
Boxer
Bulldog
Bijen
Boogschutter

C
Carnaval
Camouflage
Chihuahua
Cactus
Chocolade

D
Dames
Dierenprint
Don't Touch My Phone
Doorzichtig
Dromenvanger
Duitse Herder
Dolfijnen
Dobermann Pinscher
Diamanten
Donut
Dwergkees
Duurzaam

E
Emoticons

F
Flip Case
Fruit
Full Body Cover
Fluffy
Fitness
Flamingo
Eco-vriendelijk

G
Groen
Goud
Grijs
Giraffe
Glitter
Geometrische vormen
Geborduurde

H
Hartjes
Hardcase
Honden
Herten
Husky

I
Ibizia style
IJsjes

J
Junkfood

K
Katten
Karper
King
Koeien
Koeienhuid
Kerst
Kerstmis
Kerstman
Kersen
Kunststof
Kleurrijk
Kinder
Kunstleer
Konijn
Kleuren
Kleurovergang
Kreeft
Krokodillen

L
Labrador
Lavendel
Leukste
Luipaard
Leger
Leeuwen
Lieveheersbeestje
Liefde


M
Maagd
Marmer
Mandala
Margrietjes
Meloen
Muziek
Mobiel

N

O
Oranje
Olifanten

P
Paardenbloem
Panda
Pasjes
Portemonnee
Plastic
Paars
Poezen
Planten
Pinguin
Pitbull
Parijs Eiffeltoren
PVC

Q
Queen

R
Ram
Radio
Rendier
Rood
Rubber
Retriever
Roze konijn
Roze
Roofvogel
Rottweiler

S
Schaakbord
Schedel
Siliconen
Sinterklaas
Softcase
Sterren
Sterrenbeeld
Stoffen
Smileys
Steenbok
Schildpad
Spiegel
Spinnen
Slangen
Schorpioen
Stieren
Strand, zon en zee
Snelheidsmeter
Shiba Brushwood

T 
Tarwe en stro
Tijger
TPU
Telefoonhoesjes met pasjes achterkant
Trendy
Teckel
Tweeling
Textielstof

U
Uilen
Universum

V
Valentijnsdag
Varkens
Vlinder
Veren
Vissen
Vossen
Videoband

W
Waterdichte hoesjes
Wit
Weegschaal
Wolf
Wolven
Wegwijzer
Wiskunde schoolbord

X

Y
Yorkshire Terrier

Z
Zebra
Zilver

Lees meer

Sportarmbanden telefoon

  Dennis Egging     09-06-2019     Reacties (0)

Bent u opzoek naar de ideale sportarmband? Bekijk dan eens ons artikel over sportarmbanden en kom erachter wat jouw perfecte sportarmband is! Het sporten kan namelijk behoorlijk verstoord worden door een slecht zittende sportarmband, terwijl u met een goede sportarmband lekker kunt sporten en gebruikt kunt maken de nieuwste Apps, muziekspeler en stopwatch op uw smartphone! Wij adviseren om bij aanschaf van een sportarmband in ieder geval duidelijk te hebben voor welke sport deze gebruikt gaat worden, welke functies van uw smartphone bruikbaar moeten zijn tijdens het sporten en naar welke kleur van een sportarmband uw voorkeur uit gaat! Tevens is het belangrijk om te weten voor welke toestel uw de sportarmband wilt gebruiken!

Wij helpen u met de keuze van een sportarmband!

Om uw keuze voor een sportarmband makkelijker te maken, hebben wij een aantal onderwerpen uiteengezet! Op basis van deze kennis in combinatie met uw eigen voorkeuren, wordt het kiezen van de perfecte sportarmband waarschijnlijker een stuk makkelijker! In het artikel zullen de volgende onderwerpen over sportarmbanden besproken worden:

  Welke verschillende sportarmbanden zijn er?

Sportarmbanden zijn verkrijgbaar in kleine en grote modellen. Waar kleine sportarmbanden een lengte van zo'n 13,5 cm (4.7 inch) hebben, hebben grotere modellen een lengte van zo'n 15,5 cm (5.5 inch). Vandaar dat de kleine sportarmbanden voor kleinere smartphones worden gebruikt, zoals iPhone 5, 6, 7 en Samsung Galaxy S5. Grotere toestellen, zoals iPhone 6 Plus en Samsung Galaxy S7 Edge, passen in de grote sportarmbanden. Voor de uitzonderlijk grote toestellen bestaat een 16.5 cm (6.3 inch) sportarmband. Deze is bruikbaar voor smartphones, zoals: de Huawei P30 Pro of Sony Xperia 10 Plus. Het is belangrijk om de juiste maat van een sportarmband te kiezen, zodat de smartphone goed op zijn plaats blijft zitten. Hierdoor blijft het mogelijk alle functies van uw toestel optimaal te gebruiken. Vaak wordt bij de verkoop van een smartphonearmband aangegeven voor welke toestellen deze geschikt is. Toch is niet altijd even duidelijk voor welke toestellen een sportarmband bruikbaar is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als een sportarmband als 'universeel' wordt aangeduid. Vandaar dat in het onderstaande schema een aantal populaire smartphones uiteen zijn gezet met daarbij welke sportarmband deze nodig hebben!

Welke sportarmband heeft u nodig voor uw smartphone?
Type smartphone Maat sportarmband
Apple iPhone 5(S), SE, 5C, 6(S), 7 & 8 4.7 inch
Apple iPhone 6(S) Plus, 7 Plus, 8 Plus, X(S), XR & XS Max 5.5 inch
Samsung Galaxy S5, S6 (Edge) & S7 4.7 inch
Samsung Galaxy S7 Edge, S8 (Plus), S9 (Plus) & S10 (Plus) 5.5 inch
Samsung Galaxy J3 - serie (2015 t/m 2017) 4.7 inch
Samsung Galaxy J5 - serie (2015 t/m 2017) 5.5 inch
Samsung Galaxy J7 - serie (2015 t/m 2017) 5.5 inch
Samsung Galaxy A3 - serie (2015 t/m 2017) 4.7 inch
Samsung Galaxy A5 (2015) 4.7 inch
Samsung Galaxy A5 (2016) & A5 (2017) 5.5 inch
Samsung Galaxy A7 - serie (2015 t/m 2017) 5.5 inch
Samsung Galaxy A6 (Plus), A8 (Plus) & A9 (2018) 5.5 inch
Samsung Galaxy A40, A50 & A70 5.5 inch
Huawei P8 & P8 Lite 5.5 inch
Huawei P9, P9 lite, P9 Max & P9 Lite Mini 5.5 inch
Huawei P10, P10 lite & P10 Plus 5.5 inch
Huawei P20, P20 lite, P20 Pro, P30 & P30 lite 5.5 inch
Huawei P8 Max, P30 Pro, Y6 (2019), Y7 (2018) & Y7 (2019) 6.3 inch
Huawei Y5, Y5 2, Y5 (2018), P6 & P7 5.5 inch
Huawei Y6, Y6 (2017), Y6 Pro (2017), Y6 2 Compact & Y6 (2018) 5.5 inch
Huawei Y7 & Ascend Y550 5.5 inch
Motorola G6, G6 Play, G7 Play, X4, E4, E5 & E5 Play 5.5 inch
Motorola G4, G4 Play, G4 Plus, G5(S) & G5(S) Plus 5.5 inch
Motorola G7, G7 Plus, G7 Power, G6 Plus, E5 Plus, E4 Plus, Z2 Plus & Z3 Play 6.3 inch
OnePlus 1, 2, 3, 3T, 5, 6, X 5.5 inch
OnePlus 5T, 6T 6.3 inch
Sony Xperia X, X Compact, XA2, XA1 & XA 5.5 inch
Sony Xperia XZ3, XZ2, XZ2 Compact, XZ1, XZ1 Compact & XZ 5.5 inch
Sony Xperia 10, 10 Plus, 1, XA2 Ultra, XA2 Plus, XA1 Plus & XA1 Ultra 6.3 inch
Sony Xperia XZ2 Premium & X2 Premium 6.3 inch
LG G7 ThinQ, G7 Fit, G6, G5, G4, G3, G2, Q6 & Q7 5.5 inch
LG V40 ThinQ, Nexus 5, Nexus 5X & V30 6.3 inch
LG K- serie (K4 t/m K11) 6.3 inch

  Welke functies heeft een sportarmband?

Waterdicht

sportarmbanden hebben folie aan de bovenkant, waardoor uw toestel beschermd wordt tegen bijvoorbeeld regen. Een sportarmband is echter nooit volledig waterdicht, omdat de zijkanten van stof zijn gemaakt! Het stoffen materiaal kan veel water hebben, maar zal na minuten lange regen waterdruppels doorlaten! Houdt hier rekening mee door uw smartphone bijvoorbeeld in een plastic boterhamzakje te doen als het flink tekeer gaat buiten!

Opberging en gebruik oortjes

Oortjes worden vaak gebruikt tijdens hardlopen en gek is dit natuurlijk niet! Het is heerlijk om even de spanning eraf te lopen tijdens een hardloopsessie met daarbij jouw favoriete muziek! Uiteraard hebben ontwikkelaars van de sportarmband hier rekening mee gehouden door een opberging voor oortjes in de armband te verwerken! Bovendien bevindt zich een opening in de sportarmband om oortjes door heen te halen en in uw toestel te doen! ! Op deze manier heeft u geen last van een lang, hangend 'oortjesdraad' en kunt toch op deze wijze toch muziek luisteren.

Bedienen van buitenaf

De folie aan de bovenkant van de sportarmband zorgt niet alleen dat het toestel zichtbaar blijft, maar ook dat het toestel van buitenaf bediend kan worden! Indien u bijvoorbeeld de stopwatch op stop wilt zetten, kunt u de smartphone bedienen zonder deze helemaal uit de sportarmband te halen! 

Zacht comfort

sportarmbanden zijn gemaakt van zachte stof, waardoor deze comfortabel aanvoelen. Verder zijn de comfortabele armbanden flexibel en hierdoor te verstellen in alle mogelijke arm maten. sportarmbanden zijn dus bruikbaar voor iedereen. 

Passen- en sleutelhouder

Waar een sportarmband enerzijds bescherming biedt aan uw smartphone, geeft deze anderzijds de mogelijkheid om uw pasjes en sleutel op te bergen! In sportarmbanden zit namelijk een passenhouder en houder om uw sleutel in op te bergen! Zo kunt u belangrijke spullen meenemen en heeft u hiervan geen hinder tijdens het sporten! 

  Wat is de toegevoegde waarde van een sportarmband?

Duidelijk is dat een sportarmband een aantal functies heeft, maar wat is de toegevoegde waarde van een sportarmband?

Smartphone bij de hand 

Een ding is zeker: met een sportarmband heb altijd de smartphone bij de hand en kunt u toch vrijuit sporten. Het is een fijn idee om de smartphone altijd bij de hand te hebben voor bijvoorbeeld eventuele noodgevallen of andere belangrijke berichtjes. Stel u heeft een blessure! Dan is het wel zo fijn om iemand te kunnen bellen met de vraag of diegene u op kunt halen met de auto!

Apps gebruiken tijdens het sporten

Het gebruiken van Apps gaat snel en makkelijk met een sportarmband, omdat de smartphone hiermee van buitenaf bediend kan worden. Zeker gezien hedendaags veel Apps beschikbaar zijn voor sporten, zoals fitness en hardlopen, is het handig gebruik te maken van een sportarmband. Apps zijn vaak doelgericht en werken motiverend door bijvoorbeeld snelheid en looptijden van verschillende sessies bij te houden. Veel gebruikte Apps zijn: Cardiotrainer, Fun Run, GetYog, Hardlopen, JogLog, MySportsApp, Nike+,Strava, Runkeeper, Runtrainer, Runtastic Pro en Wahoo Fitness.
Verder kunnen Apps, zoals: Strava, Runkeeper en Wahoo Fitness gebruikt worden voor het meten van de hartslag. Niet geheel onbelangrijk tijdens het sporten!

Stopwatch

Fanatieke sporters zullen ongetwijfeld bekend zijn met het verbeteren van eigen prestaties. Steeds een stukje sneller of het afleggen van steeds langere afstanden zijn in deze een absolute must. Met een stopwatch kunt u bijhouden hoe snel u een bepaalde afstand heeft afgelegd en daarom is het super handig om uw smartphone bij de hand te hebben! Door deze bij u te dragen in de sportarmband kunt u door het folie zien op welke tijd u loopt! Ook is het handig om te kijken hoelang u aan het sporten bent als u hiervoor bijvoorbeeld 30 of 45  minuten heeft ingepland.

Muziek luisteren (MP3)

Muziek kan soms net de extra energie geven om een goede sportsessie neer te zetten. Een sportarmband faciliteert een smartphone zodanig, zodat u muziek kunt afspelen en de muziek-player van buitenaf kunt bedienen. Als u bijvoorbeeld een nummer door wilt spoelen kan dit heel makkelijk met één klik op het scherm. Verder draagt de verlichting van uw smartphone bij aan het opvallen in het donker. Zeker niet overbodig, aangezien veel ongelukken van sporters met fietsers of auto's in het donker tot stand komen.

  Voor welke sporten kunnen sportarmbanden gebruikt worden?

De voordelen van een sportarmband komen zeer goed van pas bij hardlopen! Het is bijvoorbeeld ideaal om tijdens het hardlopen gebruik te maken van een stopwatch, een hardloop App of MP3-speler. Waar de sportarmband zich enerzijds perfect leent voor hardlopers, is deze anderzijds bruikbaar voor tal van andere sporten! Denk hierbij aan wandelen, touwtrekken, Nordic Walking, joggen, mountainbiken en steppen! Al met al is de sportarmband veelzijdig te gebruiken en onder andere bruikbaar voor de sporten die zijn weergegeven in de onderstaande tabel! Let op: al uw sport niet in de tabel staat, betekent dit niet dat de sportarmband hiervoor niet bruikbaar is!

Sporten
Hardlopen
Snelwandelen
Fitness
Touwtrekken
Bootcamp
Bergwandelen
Nordic Walking
Langeafstandwandelen
Wandelen
Joggen
Mountainbiken
Steppen
Wegwielrennen
Klimmen

  Waarvoor kunnen sportarmbanden naast sporten gebruikt worden?

Dat sportarmbanden veelzijdig voor sporters zijn is duidelijk, maar kunnen sportarmbanden ook naast de bovengenoemde sporten gebruikt worden? Het antwoord is ja! Eigenlijk kunt u het zelf zo gek maken als u wilt door creatief te zijn. sportarmbanden worden bijvoorbeeld gebruikt voor tijdens het stofzuigen. Heerlijk om de smartphone bij de hand te hebben, muziek te luisteren en de handen volledig vrij te hebben. Verder worden de sportarmbanden geregeld gebruikt voor bowlen, wandelen, vissen en voetgolf. Kortom: voor ieder wat wils!

  Wat maakt een goede sportarmband?

Ons motto is: als je iets doet, doe het dan goed! Daarom raden wij aan om bij de aanschaf van een sportarmband rekening te houden met welke functies u wilt gebruiken. Zoals hierboven besproken heeft een sportarmband tal van functies, maar dat geldt niet voor alle sportarmbanden. sportarmbanden zijn bijvoorbeeld ook verkrijgbaar zonder sleutel- of oortjeshouder! Verder hebben niet alle sportarmbanden folie aan de buitenkant, waardoor de smartphone van buitenaf bediend kan worden. Let hier dus goed op bij de aanschaf van een sportarmband!

Afhankelijk van welke sport u uitoefent kan bepaalt worden welke functies voor u belangrijk zijn om te gebruiken. Tijdens het hardlopen is het bijvoorbeeld wel zo handig om de smartphone van buitenaf te kunnen bedienen in verband met Apps en stopwatch. Naast het belang van de sportarmband-functies, is een leuke bijkomstigheid om uw favoriete kleur te kiezen. De sportarmbanden zijn in tal van kleuren verkrijgbaar, zoals: roze, blauw, groen en zwart. Houdt er dus rekening mee dat de sportarmbanden niet alleen in neutrale, maar ook in tal van opvallende en vrolijke kleuren verkrijgbaar zijn.

Ten slotte is het handig om rekening te houden met de grootte van uw toestel! Enerzijds past bijvoorbeeld een iPhone 6 Plus  niet in een 4.7 inch sportarmband, terwijl anderzijds een iPhone 6 te klein is voor een 5.5 inch sportarmband. Een te grote sportarmband kan veroorzaken dat de sportarmband gaat schuiven, terwijl u aan het sporten bent. Dit is wel het laatste waar u op u zit te wachten als u aan het sporten bent. Kies daarom de juiste maat van het toestel!

  Welke merken smarthone armbanden verkoopt Origineletelefoonhoesjes.nl en wat zijn de verschillen tussen deze merken?

FLOVEME

FLOVEME is opgericht door studenten die tegelijkertijd een zelfde studie volgden. Zij wilden destijds graag een eigen label ontwikkelen om een grote speler op een voor hun toen nog onbekende markt te worden. Het heeft ongeveer 5 jaar geduurd, voordat FLOVEME zich in de markt van de telefonie-accessoires wist te vestigen. Voor FLOVEME is het belangrijk om producten met liefde te produceren, zodat de kwaliteit van de producten goed is. De oprichters van het merk hopen dat klanten de producten met net zoveel liefde ontvangen en de kwaliteit van de producten kunnen waarderen. Origineletelefoonhoesjes.nl werkt sinds 2015 samen met FLOVEME en op basis hiervan kunnen wij concluderen dat FLOVEME goede producten levert tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Vandaar dat in ons assortiment sport armbanden te vinden zijn van dit merk voor een mooie prijs!

Huismerk

Om een ruim assortiment aan te bieden hebben wij ook een aantal sportarmbanden van ons huismerk. De huismerk sportarmbanden zijn voordelig en van goede kwaliteit. De huismerk-banden zijn in tal van kleuren verkrijgbaar, zodat ieders favoriete kleur verkrijgbaar is. Verder zijn de sportarmbanden in verschillende maten verkrijgbaar, waardoor voor ieder toestel een sportarmband aangeboden wordt. Waar de sportarmbanden van het huismerk iets voordeliger zijn dan FLOVEME banden, zijn de FLOVEME sportarmbanden van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer

Paarden telefoonhoesjes: 'Origineel en betaalbaar van stuk!'

  Dennis Egging     05-01-2019     Reacties (0)

De belangrijkste functie van een telefoonhoesje is om de smartphone zoveel mogelijk te beschermen tegen kras- en stootschade! Dit is echter niet de enige waarde van een telefoonhoesje: met een telefoonhoesje is het namelijk mogelijk om jouw smartphone een unieke uitstraling te geven! Telefoonhoesjes in verschillende kleuren en bedrukkingen bieden de mogelijkheid om te laten zien wie jij als persoon bent en waar jij van houdt! Denk hierbij aan absolute paardenliefhebber met een bedrukt paarden hoesje of een voetbalfan met een hoesje van zijn of haar favoriet voetbalclub! 

Paarden telefoonhoesjes

Speciaal voor paardenliefhebbers hebben wij een assortiment met paarden telefoonhoesjes samengesteld! Het assortiment bestaat uit paarden hoesjes met verschillende kleuren, zodat ieders favoriet verkrijgbaar is! De bedrukte paarden op de hoesjes variëren van gekleurd wit tot zwart en zijn over de gehele achterkant van de hoesjes afgedrukt! De telefoonhoesjes zijn gemaakt van siliconen en hard kunststof materiaal! Zowel siliconen als kunststof telefoonhoesjes beschermen uw toestel optimaal tegen kras- en stootschade! Waar een siliconen hoesje flexibeler is, is een kunststof hoesje iets harder van stuk!

Betaalbare telefoonhoesjes

Origineletelefoonhoesjes.nl vindt het belangrijk dat u als klant nooit teveel betaald. Met minimale marges proberen wij een kwalitatief goed product voor een schappelijke prijs aan te bieden. Hiermee proberen wij ons te onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders, die een hoesje naar onze mening te duur aanbieden. Al met al bent u bij ons aan het juiste adres om  een origineel en betaalbaar hoesje uit te kiezen! Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via onze contactpagina.

Lees meer

Wat is een polycarbonaat telefoonhoesje?

  Dennis Egging     04-02-2018     Reacties (0)

Materialen als aluminium, siliconen en leer worden vaak gebruikt bij het maken van een telefoonhoesje! Zo zijn bijvoorbeeld book case hoesjes gemaakt van leer (zie ook: Wat is een bookcase?). De reeds genoemde materialen komen u waarschijnlijk bekend voor! Een ander materiaal... genaamd polycarbonaat is het over het algemeen minder bekend als het gaat om telefoonhoesjes. Steeds meer telefoonhoesjes worden echter van polycarbonaat gemaakt! Vandaar dat wij in dit artikel uiteenzetten wat polycarbonaat is en wat voordelen zijn van polycarbonaten telefoonhoesjes!

Wat is polycarbonaat?

Polycarbonaat is een kunststof materiaal dat bij verhitting zacht wordt! Wanneer het materiaal zacht is, bestaat de mogelijkheid om een reeks van dezelfde moleculen aan elkaar te verbinden! Ook wel thermometrisch polymeer genoemd! Door dit chemische proces toe te passen ontstaat een stevig, hard en doorzichtig materiaal, namelijk: polycarbonaat. Dat polycarbonaat wordt gebruikt als vervanger van glas geeft eigenlijk al aan hoe sterk het materiaal is! Verder wordt polycarbonaat gebruikt in politieschilden, smartphones en DVD's.

Waarom een polycarbonaat telefoonhoesje?

Polycarbonaat telefoonhoesjes zijn niet alleen hard, maar ook sterk van stuk! Een sterk telefoonhoesje is uiteraard belangrijk als het gaat om goede bescherming van uw smartphone! Bovendien zorgt het materiaal ervoor dat u goede grip heeft op het toestel! Verder is het toestel eenvoudig in de case te klikken en sluiten de hoesjes mooi om alle uitsparingen, zoals de fotocamera, knoppen en aansluitingen! Al met al voldoende redenen om te kiezen voor een polycarbonaat telefoonhoesje!

Kies het hoesje dat bij u past!

Polycarbonaat telefoonhoesjes zijn van goede kwaliteit en dat vinden wij belangrijk! Daarom bieden wij telefoonhoesjes aan van vergelijkbare kunststof, die net als polycarbonaat sterk zijn! Omdat wij veel vertrouwen hebben in deze producten, heeft u minstens recht op 1 jaar garantie! De kunststof telefoonhoesjes zijn hier te vinden: kunststof telefoonhoesjes! Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom en kunnen gestuurd worden naar onze klantenservice via de contactpagina.

Lees meer

Eenhoorn telefoonhoesjes: 'De trend van 2019?'

  Dennis Egging     04-01-2018     Reacties (0)

De voornaamste functie van een telefoonhoesje is om de smartphone optimaal te beschermen tegen kras- en stootschade! Dit is echter niet de enige functie van een telefoonhoesje: met een telefoonhoesje is het namelijk mogelijk om jouw smartphone een persoonlijke uitstraling te geven! Telefoonhoesjes in tal van kleuren en bedrukkingen bieden de mogelijkheid om te laten zien wie jij als persoon bent en waar jij van houdt! Denk hierbij aan absolute paardenliefhebber met een bedrukt paarden hoesje of een voetbalfan met een hoesje van zijn of haar favoriet voetbalclub! Waar steeds meer mensen de smartphone omgeven met een unieke stijl is het interessant om te kijken welke telefoonhoesjes trendie zijn voor 2019!

Eenhoorn telefoonhoesjes

Waar de afgelopen jaren in de Verenigde Staten een ware eenhoorn-hype heerste, is deze hype overgewaaid naar Europa! Met name in Nederland worden tal van producten aangeboden met als middelpunt: de eenhoorn. Etuis, lampen en rugzakken worden allemaal aangeboden met daarop uitblinkend de Unicorn! En ja, zo zijn er ook eenhoorn telefoonhoesjes. Daarmee lijkt 2019 het jaar te worden van de eenhoorn! 

Van welk materiaal worden eenhoorn telefoonhoesjes gemaakt?

TPU en siliconen zijn de voornaamste materialen bij het maken van eenhoorn hoesjes! TPU is over het algemeen iets dikker dan siliconen, waardoor TPU iets minder flexibel is! Beide materialen zijn sterk en zorgen voor optimale bescherming van de smartphone! Naast TPU en siliconen worden eenhoorn telefoonhoesjes van hard kunststof gemaakt! Ook kunststof biedt stevige bescherming aan uw toestel.

Eenhoorn telefoonhoesjes: 'De trend van 2019'?

Duidelijk is dat de eenhoorn een hype is in Nederland! Het aanbod aan eenhoorn telefoonhoesjes stijgt en kwaliteit van deze producten is goed! De hoesjes zullen een absolute must zijn voor eenhoornliefhebbers. Eenhoorns, eenhoorns en nog eens eenhoorns. Dit kan maar één ding betekenen: eenhoorn telefoonhoesjes zullen in 2019 populairder zijn dan ooit! Uiteraard hebben wij een uitgebreid aanbod aan originele en voordelige eenhoorn telefoonhoesjes! Bekijk de eenhoorn telefoonhoesjes op de categoriepagina van jouw toestel. 

Lees meer

Stevige telefoonhoesjes: 'Welk telefoonhoesje is het beste?' 

  Dennis Egging     03-01-2018     Reacties (0)

Een telefoonhoesje wordt veelal gebruikt om kras- of stootschade van de smartphone te voorkomen! Toch kan het lastig zijn om een juist hoesje te kiezen! Naast verschillende type hoesjes, zoals book cases en back covers (zie artikel: 'Welk hoesje past het beste bij mij?), zijn telefoonhoesjes van verschillende materialen gemaakt! Maar van welke materialen worden telefoonhoesjes gemaakt? En hoe optimaal is de bescherming van deze materialen tegen schade van uw toestel? 

Kunststof

De meeste telefoonhoesjes worden van kunststof gemaakt! Kunststof biedt stevige bescherming, waardoor uw toestel optimaal beschermd wordt! Naast stevige bescherming zorgt de pasvorm voor een strakke en degelijke uitstraling! Kunststof hoesjes zijn niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in tal van originele bedrukkingen verkrijgbaar! 

> Bekijk alle kunststof hoesjes!

 Siliconen

Het materiaal van siliconen telefoonhoesjes is duurzaam. Hierdoor kunnen deze hoesjes een zeer lange tijd meegaan! Daarnaast zijn siliconen telefoonhoesjes flexibel met als voordeel dat zij een dempende werking hebben! De dempende werking zorgt ervoor dat een eventuele val van uw toestel gebroken wordt. Hierdoor wordt kras- en stootschade volledig voorkomen of blijft de schade zeer beperkt! Naast goede bescherming zijn siliconen hoesjes met tal van originele bedrukkingen verkrijgbaar! 

> Bekijk alle siliconen hoesjes!

Kunstleer

Kunstleer telefoonhoesjes zijn in verschillende kleuren en bedrukkingen verkrijgbaar! Maar hoe goed beschermen deze hoesjes uw toestel? Het voornaamste voordeel van kunstleren hoesjes is dat zij bescherming bieden aan zowel de achterkant als voorkant van uw toestel, waardoor deze volledig beschermd wordt! Daarnaast is kunstleren materiaal bijna niet te onderscheiden van echt leer en is het materiaal hedendaags zeer sterk! Al met al is kunstleer sterk materiaal en wordt uw toestel volledig beschermd, waardoor gesteld kan worden dat kunstleren hoesjes optimale bescherming bieden!

> Bekijk alle kunstleren hoesjes!

 Welk telefoonhoesje is het beste? 

Waar een kunstleer telefoonhoesje uw toestel volledig beschermd, beschermen kunststof en siliconen hoesjes uw toestel alleen aan de achter- en zijkanten! Op basis hiervan zou gesteld kunnen worden dat kunstleer telefoonhoesjes de beste bescherming bieden aan uw toestel! Het is echter mogelijk om de voorkant van het toestel te voorzien van een screenprotector, waardoor uw toestel alsnog volledig wordt beschermd en u toch een siliconen of kunststof telefoonhoesje kunt gebruiken! Daarnaast is het materiaal van zowel kunststof, kunstleer als siliconen hoesjes sterk genoeg om een eventuele val van uw toestel te breken, waardoor alle drie de materialen goede bescherming bieden aan uw toestel! Kortom: kies het hoesje dat het beste bij jou past, want over goede bescherming van uw toestel hoeft u zich niet druk te maken!

Lees meer

iPhone hoesjes

  Dennis Egging     01-01-2018     Reacties (0)

'Wat is een mogelijke verklaring voor het succes van iPhone en de toenemende vraag naar iPhone hoesjes?'

Heeft u interesse in Apple-toestellen en iPhone hoesjes? Lees dan ons artikel over iPhone om erachter te komen welke factoren hebben bijgedragen aan het succes van iPhone. Om stapsgewijs te werk te gaan, zal allereerst de voorgeschiedenis van Apple beschreven worden. Vervolgens zullen de functies en verschillende toestellen van iPhone besproken worden. Ook zal gekeken worden naar hoe de verkoop van iPhone producten en accessoires zich de afgelopen 10 jaar heeft ontwikkeld en welke factoren hier een positieve bijdrage aan hebben geleverd. Op basis hiervan wordt verwacht een mogelijke verklaring voor het succes van iPhone producten te geven en in hoeverre iPhone hoesjes zijn meegelift op dit succes. Overzichtelijk zal het artikel als volgt ingedeeld zijn:

  Wat is de voorgeschiedenis van iPhone?

In 2004 begon Apple met het ontwikkelen van een innovatieve en inspirerende telefoon, namelijk: de iPhone. De 'i' staat volgens Steve Jobs voor internet, instrueren, individueel, informeren en inspireren. Tevens staat phone voor telefoon, waardoor de uiteindelijke samenvoeging van i en Phone makkelijk te verklaren is. Om de eerste iPhone daadwerkelijk te realiseren, heeft Apple een team van 1000 medewerkers aan het werk gezet. Onder andere Jonathan Ive, ontwerper van de iMac en iPod, heeft met zijn visie een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de iPhone. De ontwikkeling van de iPhone heeft uiteindelijk 30 maanden geduurd en de ontwikkelingskosten worden geschat op zo'n 150 miljoen dollar. De ontwikkeling duurde langer dan oorspronkelijk gepland, aangezien in begin van het project werd ingezet op de ontwikkeling van een Tablet. CEO Steve Jobs heeft echter aangestuurd op het ontwikkelen van een telefoon, aangezien hier volgens hem meer vraag naar was. De visie van Steve Jobs heeft Apple geen windeieren gelegd, want in 2007 werd de eerste iPhone gelanceerd en dit werd een waar succes. De eerste iPhone leverde Apple in het eerste jaar een omzet van ongeveer 5,4 miljoen euro op. Hierdoor had telecommunicatiebedrijf Cingular vertrouwen in Apple, waardoor beide partijen een samenwerking met elkaar aangingen. Enerzijds bood Cingular fabrieksruimte en een deel van de service-inkomsten aan, zodat Apple de hard- en software van de iPhone kon door ontwikkelen. Anderzijds kreeg Cingular exclusieve verkooprechten van Apple. De samenwerking heeft uiteindelijk geleid tot de lancering van een nieuwe smartphone, te weten: de iPhone 3G. De iPhone 3G is uitgebracht in meer dan tachtig landen. De innovatieve iPhone 3G bleek een opmars te zijn voor een reeks aan doorontwikkelde en fraaie iPhone toestellen. Nog geen twee jaar nadat de iPhone 3G werd gelanceerd, kwam de iPhone 4 uit. Al met al heeft Apple na 8 jaar van investeren, ontwikkelen en samenwerken een innovatieve smartphone weten te ontwikkelen, die wereldwijd met open armen werd en word ontvangen. 

  Wat zijn typische functies van een iPhone-toestel?

De iPhone heeft een aantal nieuwe functies in het leven geroepen. Met de diverse iPhone-toestellen is het bijvoorbeeld mogelijk om overal, waar en wanneer te internetten en muziek af te spelen. Maar in hoeverre kunnen deze functies als echte toevoeging worden gezien? 

Mobiele netwerken en Wi-Fi

Hoe fijn is het om overal ter wereld verbonden te zijn met het internet? Heel fijn lijkt ons! En daarom was het mobiele netwerk een absolute toevoeging voor de iPhone. Voordat de iPhone uitkwam, kon alleen geïnternet worden bij een internetcafé of iemand thuis. Door het mobiele netwerk is het mogelijk overal en altijd bereikbaar te zijn via internet. Tevens heeft de iPhone een Wi-Fi-modus, waardoor het mogelijk is in elke omgeving met een beschikbare of gratis Wi-Fi te internetten. De internetfunctie heeft mede geleid tot de ontwikkeling van WhatsApp, waardoor het mogelijk is overal met een internet verbinding te chatten. Tevens kan door het mobiele netwerk overal de mail bekeken worden. 

E-mail verzenden en ontvangen

De e-mail checken lijkt iets kleins, maar kan van grote waarde zijn. Stel dat jij via de mail de uitslag van jouw tentamen ontvangt. Dan is het toch wel erg fijn om de mail te kunnen bekijken. Tevens is het handig om tijdens het reizen nog even een mailtje te versturen, zodat dit thuis niet hoeft te gebeuren. Tijdens het reizen hebben we tenslotte toch voldoende tijd. Al met al is het verzenden en ontvangen van mail-verkeer een typische en fijne iPhone-functie. 

Multi-touchscreen met virtueel toetsenbord

Niet alleen het verzenden van mail-verkeer, maar ook het verzenden van berichtjes is mogelijk met de iPhone. Welgezegd het verzenden van berichtjes met een virtueel toetsenbord. Op bijvoorbeeld de Nokia 3310 moest drie keer op 1 knopje gedrukt worden om een letter te typen. Door het touchscreen-scherm kan op de iPhone een virtueel toetsenbord gebruikt worden. Hierdoor gaat het typen van berichtjes een stuk sneller, waardoor het versturen van berichtje geen irritatie-factor meer hoeft te zijn. Sterker nog: binnen 1 minuut is het mogelijk een flink bericht te schrijven, zodat veel tijd bespaard kan worden. Kortom: het touchscreen-scherm met virtueel toetsenbord is een echte toevoeging van de iPhone-toestellen. 

Foto's en video's maken

Met alle iPhone-toestellen is het mogelijk om digitale foto's te maken. Waar de iPhone 3 een 2.0 megapixel camera heeft, heeft de iPhone XS een 10.0 megapixel camera. Hierdoor maakt de iPhone XS scherpere foto's dan de iPhone 3. Gek is dit niet, want sinds de iPhone 3 gelanceerd is, heeft het iPhone-toestel een ware evolutie ondergaan. Toch was het maken van digitale foto's al een grootse vooruitgang ten opzichte van oudere mobiele telefoons. Ook het maken van video-opnames was een pluspunt van de iPhone 3. 

Muziek afspelen

De mogelijkheid om muziek af te spelen kan ook als een absoluut pluspunt van de iPhone-toestellen worden gezien als we deze vergelijken met oudere mobiele telefoons. Op bijvoorbeeld de Nokia 3310 was het alleen mogelijk om ringtones af te spelen en deze waren doorgaans vrij prijzig. Nu is het mogelijk om elk gewenst nummer op te zoeken en af te spelen. De muziek-player is daarom ongetwijfeld een van de functies, waardoor de iPhone een ware hit is geworden. 

Notities opnemen

De laatste opvallende en zeker niet minste functie is het opnemen van notities. Het is fijn om notities digitaal vast te leggen, zodat hiervoor geen losse briefjes meer gebruikt worden. Zo heeft u de notities altijd bij de hand en kunnen deze niet verloren gaan. Kortom: een misschien simpele, maar super handig functie van de iPhone-toestellen. 

  Welke verschillende iPhone-toestellen zijn er en hoe succesvol waren deze?

Apple heeft sinds 2007 tal van iPhone-toestellen verkocht, variërend van de iPhone 3 tot aan de iPhone XS Max. Maar hoe succesvol waren deze smartphones sinds de lancering? Hieronder is cumulatief weergegeven wat het aantal verkochte producten van de iPhone smartphones is. Cumulatief betekent in deze dat alle verkochte toestellen vanaf het begin bij elkaar zijn opgeteld. Dus het aantal verkochte producten bij de iPhone XR is het totaal aantal verkochte producten van Apple in de periode van 2007 tot en met 2018. 

Apple iPhone 
Gelanceerd in: 2007
Aantal verkochte toestellen totaal: 3,7 miljoen

Apple iPhone 3G
Gelanceerd in: 2008
Aantal verkochte toestellen totaal: 17,3 miljoen

Apple iPhone 3GS
Gelanceerd in: 2009
Aantal verkochte toestellen totaal: 50 miljoen

Apple iPhone 4
Gelanceerd in: 2010
Aantal verkochte toestellen totaal: 108 miljoen

Apple iPhone 4S
Gelanceerd in: 2011
Aantal verkochte toestellen totaal: 319 miljoen

Apple iPhone 5
Gelanceerd in: 2012
Aantal verkochte toestellen totaal: 319 miljoen

Apple iPhone 5C
Gelanceerd in: 2013
Aantal verkochte toestellen totaal: 500 miljoen

Apple iPhone 5S
Gelanceerd in: 2013
Aantal verkochte toestellen totaal: 500 miljoen

Apple iPhone 6 / 6 Plus
Gelanceerd in: 2014
Aantal verkochte toestellen totaal: 773 miljoen

Apple iPhone 6S / 6S Plus
Gelanceerd in: 2015
Aantal verkochte toestellen totaal: 1 miljard

Apple iPhone SE
Gelanceerd in: 2016
Aantal verkochte toestellen totaal: 1 miljard  

Apple iPhone 7 / 7 Plus
Gelanceerd in: 2016
Aantal verkochte toestellen totaal: 1,16 miljard

Apple iPhone 8 / 8 Plus
Gelanceerd in: 2017
Aantal verkochte toestellen totaal: 1,2 miloen

Apple iPhone X
Gelanceerd in: 2017
Aantal verkochte toestellen totaal: 1,3 miljard

Apple iPhone XS en XS Max
Gelanceerd in: 2018
Aantal verkochte toestellen totaal: 1,3 miljard 

Apple iPhone XR
Gelanceerd in: 2018
Aantal verkochte toestellen totaal: 1,4 miljard

Apple iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max
Gelanceerd in: 2019
Aantal verkochte toestellen totaal: nog onbekend

Al met al blijken alle iPhone-toestellen succesvol te zijn. De iPhone 7, 8 en X-serie bleken echter zeer succesvol te zijn. Hieruit kan opgemaakt worden dat Apple producten steeds populairder worden en dat hierdoor verwacht mag worden dat ook de iPhone-11 serie zeer succesvol zal zijn. 

  Waardoor is het succes van de iPhone te verklaren?

Apple heeft bijna 3 jaar en 150 miljoen dollar geïnvesteerd om nieuw meesterwerk te ontwikkelen, namelijk: de iPhone. De iPhone bleek een startschot te zijn voor een reeks moderne en succesvolle smartphone-toestellen. Maar wat maakte de iPhone precies zo succesvol? De iPhone kon niet alleen als een van de eerste mobiele telefoons overal ter wereld internetten en muziek afspelen, maar heeft ook nog eens een touchsreen-scherm. Tevens heeft de iPhone de mogelijkheid om te e-mailen, foto's te maken en notities op te nemen. Ook hebben iPhone-toestellen een luxe en fraaie lay-out, waardoor de toestellen zowel van binnen als buiten zeer functioneel zijn. Hierdoor heeft Apple met de ontwikkeling van de iPhone een nieuwe dimensie aan de mobiele telefoon toegevoegd en heeft het bedrijf zich weten te onderscheiden van andere telefoonmerken. Vandaar dat de verkoop van de iPhone de afgelopen jaren een enorme vlucht heeft genomen. Bijvoorbeeld de iPhone 7, 8 en XR waren zeer succesvol en de verwachting is dat komende toestellen minstens net zo succesvol zullen zijn. Kortom: Apple heeft een inspirerende, innovatieve en onderscheidende smartphone-serie op de markt gebracht, waardoor de iPhone als zeer succesvol bestempeld kan worden.  

  In hoeverre zijn iPhone hoesjes meegelift op het succes van iPhone-toestellen?

Duidelijk is dat Apple veel iPhone-toestellen heeft verkocht en dat de iPhone-serie daarmee succesvol te noemen is. Hoe meer verkochte iPhone-smartphones, hoe meer vraag naar iPhone hoesjes. Vandaar dat de productie van iPhone hoesjes vanaf 2012 aanzienlijk is gestegen. Met name de iPhone 3 heeft gezorgd voor een flinke opmars van telefoonhoesjes, doordat de aanschafprijs van het toestel flink was. Het zou natuurlijk zonde zijn om een duur toestel te verliezen na een ongelukkige val of botsing. Vandaar dat Origineletelefoonhoesjes een ruim assortiment aan iPhone hoesjes heeft samengesteld. Hierdoor kunt u de iPhone optimaal en voordelig beschermen om kostbare schade te voorkomen. Wilt u het toestel beschermen met een dun hoesje of bewaard u graag pasjes in het hoesje? Dit is allemaal mogelijk met de ruime keuze. Het is bijvoorbeeld mogelijk gebruik te maken van een dun kunststof of siliconen iPhone hoesje. Of u kunt kiezen voor een leren iPhone hoesje met ruimte om minimaal twee pasjes te bewaren. Al met al voldoende keuze om uw mooie iPhone bescherming te bieden.  

Lees meer

Welk telefoonhoesje past het beste bij jou?

  Dennis Egging     15-12-2017     Reacties (0)

We willen onze smartphone allemaal beschermen tegen krassen, beschadigingen en vuil. Een telefoonhoesjes levert een flinke bijdrage aan het beschermen van jouw 'kostbare' smartphone! Tegenwoordig is het aanbod van telefoonhoesjes behoorlijk groot en dat maakt de keuze voor een hoesje bepaald niet makkelijker! Daarom zetten wij de verschillende telefoonhoesjes voor jou op rij! 

Book case hoesjes
Met een book case wordt zowel de voor- als achterkant van het toestel beschermt! Een bijkomend voordeel is dat de telefoon bij gebruik 'gewoon' in het hoesje kan blijven zitten. Bovendien kunnen in het hoesje pasjes bewaard worden en gaat het hoesje dicht met een magneetsluiting. Al met al is het niet vreemd dat de book case een van de populairste hoesjes van Origineletelefoonhoesjes.nl is!

Kenmerken:
+ Bescherming voor- en achterkant
+ Ruimte voor pasjes
+ Magneetsluiting
- Het hoesje neemt wat extra ruimte in beslag

Flip case hoesjes

De flip case heeft een klep aan de voorkant zitten, die naar beneden geopend kan worden. Dit telefoonhoesje beschermd de gehele smartphone! De flip case biedt net als de book case de mogelijkheid om pasjes te bewaren. Daarnaast heeft de flip case ook een magneetsluiting!

 Kenmerken:
+ Bescherming voor- en achterkant
+ Ruimte voor pasjes
+ Magneetsluiting
- De klep kan in de weg zitten 

Back cover hoesjes
De back cover beschermt de volledige achterkant en zijkanten van het telefoonhoesje! Hierdoor blijft de voorkant van de telefoon goed zichtbaar! Het beeldscherm wordt daarentegen minder goed of niet beschermd! Wil jij een back cover met goede bescherming voor het beeldscherm? De oplossing is een screenprotector!

Kenmerken:
Bescherming achter- en zijkanten
+ Uiterlijk van het toestel blijft goed zichtbaar
+ Het hoesje neemt weinig ruimte in beslag
Beperkte bescherming van het beeldscherm

Bumper hoesjes
Bij een bumper blijft het uiterlijk van de telefoon goed te zien. Dit hoesje heeft aan de zijkanten extra stevige randen, waardoor dit hoesje extra bescherming heeft en een iets robuustere uitstraling kan hebben!

Kenmerken:
Bescherming achter- en zijkanten
+ Uiterlijk van het toestel blijft goed zichtbaar
+ Het hoesje neemt weinig ruimte in beslag
Beperkte bescherming van het beeldscherm

Lees meer