sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

FilterBezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei Mate 10 Lite

De dikte van de Huawei Mate 10 Lite ligt op 7,5 mm en daarmee is de telefoon vrij slank van stuk. Hierdoor is de telefoon licht en makkelijk vast te houden. Uiteraard is de keerzijde dat de Huawei Mate 10 Lite kwetsbaar kan zijn vanwege de aluminium behuizing. Ongeacht of het design in zwarte, gouden of blauwe variant gekozen is. Vandaar dat een telefoonhoesje altijd wordt aangeraden. Zeker gezien de telefoon een camera heeft welke zo’n 1,35 mm uit de behuizing steekt. Hierdoor valt de camera extra op en wordt de kans vergroot dat de camera bij een val in de kern geraakt wordt. Als gevolg hiervan is de camera kwetsbaar in vergelijking met andere Huawei-toestellen. Het zou bijvoorbeeld desastreus zijn als de Huawei Mate 10 Lite op de grond valt en de camera raakt. Dan zijn gevolgen niet te overzien en bestaat de kans dat de camera niet meer bruikbaar is. En om eerlijk te zijn… een telefoon zonder camera is niet waar wij als gebruikers op zitten te wachten. Gelukkig kan een telefoonhoesje voor bescherming zorgen. Een telefoonhoesje loopt keurig om de uitsparingen heen waardoor de camera volledig beschermd wordt. De Huawei Mate 10 Lite camera is dus kwetsbaar en een telefoonhoesje kan bescherming bieden. Wacht daarom zeker niet langer om deze telefoon te beschermen.

Smartphone verbinden met toetsenbord of muis

De USB-poort van de Huawei Mate 10 Lite ondersteunt OTG en USB 2.0. USB 2.0 staat voor een volledige snelheid (full speed) en kan gebruikt worden met kabels van maximaal 5 meter. Volledige snelheid is sowieso wenselijk om data snel over te kunnen zetten tussen mobiel en USB-stick. Hierdoor kan bijvoorbeeld een word-bestandje snel worden overgezet. Wel zo handig op het moment dat deze nog uitgeprint moet worden en snel ingeleverd dient te worden om een deadline te halen. De USB 2.0-functie is dus een toegevoegde waarde voor de Huawei Mate 10 Lite. Een telefoonhoesje voor dit toestel is daarom wel op zijn plaats. Niet alleen wordt de USB-poort hiermee beschermd. Ook de achter- en zijkanten hebben optimale bescherming. Een Book case of full body hoesje kan uiteraard zorgen dat de telefoon volledig beschermd wordt. Wacht daarom niet langer en bescherm de Huawei Mate 10 Lite met een telefoonhoesje. Zeker gezien de telefoon ook gebruik maakt van OTG wat staat voor USB On-The-Go. Met een USB OTG-functie is het mogelijk om de smartphone met andere apparatuur te verbinden. De USB OTG heeft enerzijds een USB-connectie en anderzijds een connectie om de telefoon te verbinden. De USB OTG dient hier dus als tussenconnectie tussen de smartphone en bijvoorbeeld een muis of toetsenbord. Als gevolg hiervan wordt gebruikersgemak van de Huawei Mate 10 Lite nog aangenamer als in eerste instantie al lijkt. De USB OTG-functie is al met al een echte verrijking voor gebruikers van de Huawei Mate 10 Lite. Bescherm deze telefoon daarom zeker met een telefoonhoesje en maak lang en plezierig gebruik van het toestel.

Meerdere SIM-mogelijkheden

Wanneer de gebruiker geen behoefte aan een microSD-kaart heeft, biedt het toestel Dual SIM-mogelijkheden. Hierdoor kan de Huawei Mate 10 Lite twee simkaarten tegelijk herbergen. Als gevolg hiervan is het bijvoorbeeld mogelijk om één simkaart voor werk en de ander voor privé te gebruiken. Ideaal bij gebruik van 1 mobiel en om bijvoorbeeld tijdens het weekend geen belletjes van werk te krijgen. Een absoluut pluspunt van de Huawei Mate 10 Lite en daarom verdient deze telefoon zeker een hoesje. Telefoonhoesjes zijn voordelig van stuk en gaan voor optimale bescherming. Profiteer bovendien van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei Mate 20 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Mate 20 Lite hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Mate 20 Pro hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.