sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei Mate 20 Pro

Bij de Huawei Mate 20 Pro valt direct op dat de fotocamera niet linksboven, maar in het midden is geplaats. Hierdoor krijgt de Huawei Mate 20 Pro een unieke uitstraling en een telefoonhoesje helpt om dit design te behouden. Zeker gezien de fraaie afwerking met gebogen randen aan zowel de voor- als achterkant. Hierdoor krijgt het design een uitstraling welke doet denken aan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S9. Als gevolg hiervan is de Huawei Mate 20 Pro een telefoon met premium uitstraling. Een telefoonhoesje is daarom zeker op zijn plaats voor dit toestel. Zeker gezien het design vingerafdrukken redelijk goed kan verwerken. Waar bij veel smartphones een vingerafdruk duidelijk blijft staan, zijn deze bij de Huawei Mate 20 Pro veel minder zichtbaar. Wat dat betreft een absolute plus en zeker nodig aangezien de vingerafdrukscanner zich in het beeldscherm zelf bevindt. Wanneer de telefoon aangaat, komt een vingericoontje op het beeldscherm te staan. Hier is het mogelijk een vingerafdruk te scannen. Bij goedkeuring zal de telefoon op deze wijze ontgrendeld worden. Huawei heeft dus gekozen voor een vingerafdrukscanner die niet aan de voor- of achterkant zit, maar zich daadwerkelijk in de telefoon zelf bevindt. Wat dat betreft een knap staaltje werk en dit maakt van de Huawei Mate 20 Pro een innovatieve telefoon. Bescherm deze topper daarom met een telefoonhoesje en voorkom onnodige schade.

Vingerafdrukscanner of toch gezichtsontgrendeling?

De vingerafdrukscanner van de Huawei Mate 20 Pro is innovatief, maar heeft een aantal seconden nodig om te ontgrendelen. Hierdoor is de telefoon betrouwbaar en redelijk snel. Ontgrendelen kan echter nog sneller met gezichtsdetectie. Bij gezichtsontgrendeling wordt een infraroodcamera gebruikt met 3D-dieptewaarneming. Hierdoor is de Huawei Mate 20 Pro in staat om het gezicht te detecteren aan de hand van vervormde infrarood-stippen. Onafhankelijk van het licht zullen de stippen bijna altijd juist vervormd worden. Dit geldt voor bijvoorbeeld donkere, verlichte of betere ontgrendelingsomstandigheden. Als gevolg hiervan kan de telefoon makkelijk en snel ontgrendeld worden. Gezichtsontgrendeling is dus een interessante en handige techniek om het gebruikersgemak op de Huawei Mate 20 Pro te vergroten. Bescherming van de telefoon is daarom een zekere aanrader. Wacht daarom niet langer en ga voor een stevig telefoonhoesje voor de Huawei Mate 20 Pro. Verder rest ons de vraag: hoe foutgevoelig en kwetsbaar is gezichtsdetectie nou eigenlijk?

Fabrikanten werken hard aan verbetering gezichtsdetectie

Bij het gebruik van gezichtsontgrendeling dient eerst het gezicht in gescand te worden via de configuratiemodus. Hierbij dient het gezicht vanuit verschillende invalshoeken gescand en vastgelegd te worden. Hierdoor ontvangt de telefoon unieke kenmerken van het gezicht en kan de ontgrendeling actief worden. Als gevolg hiervan kan alleen de gebruiker met deze techniek de Huawei Mate 20 Pro ontgrendelen. Of toch niet? Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat gezichtsdetectie te kraken was door simpelweg weg een foto van de gebruiker voor de scan te houden. Hier reageerde de telefoon accepterend op en de onderzoeker werd vervolgens toegelaten tot de telefoon. Een vrij heftige conclusie en daarom zijn fabrikanten flink bezig geweest om de ontgrendelings-techniek te verbeteren door de infraroodcamera te perfectioneren. Hierdoor wordt bij ontgrendeling onderscheid gemaakt tussen bijvoorbeeld simpelweg een foto of de daadwerkelijke gebruiker. Als gevolg hiervan is gezichtsontgrendeling veiliger als ooit tevoren en kan deze uiterst lastig gekraakt worden. Vandaar dat de Huawei Mate 20 Pro absoluut een telefoonhoesje verdient. Wacht niet langer en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei Mate 20 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Mate 20 Lite hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Mate 10 Lite hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies