sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

FilterBezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei Mate 20 Lite

Een slanke telefoon zoals de Huawei Mate 20 Lite kan zeker een telefoonhoesje gebruiken. Beschermen van deze telefoon is sowieso geen slecht idee gezien de glazen achterkant en aluminium randen. Hierdoor voelt de telefoon glad aan en kan deze snel uit de handen glibberen. Als gevolg hiervan kan de Huawei Mate 20 Lite ongelukkig op de grond terechtkomen. Schade is in veel van deze gevallen niet te overzien en vaak zal teruggedacht worden aan het moment dat de telefoon nog schadeloos was. Een scenario dat voor veel mobielgebruikers absoluut ongewenst is en een telefoonhoesje kan hier een positieve bijdrage aan leveren. Wacht daarom niet langer en bescherm de Huawei Mate 20 Lite met een telefoonhoesje. Zeker gezien de randen evenals de hoeken fraai zijn afgerond en hierdoor voor een premium uitstraling zorgen. De Huawei Mate 20 Lite heeft dus een hoogwaardige uitstraling en daarom is bescherming met behulp van een telefoonhoesje een absolute aanrader.

Inkeping zorgt voor groter beeldscherm

Het 6.3 Inch beeldscherm van de Huawei Mate 20 Lite heeft een beeldverhouding van 19,5 bij 9 en een dikte van 7,5 mm. Hierdoor voelt de telefoon licht aan en is deze fijn en makkelijk vast te houden. Wel is de camera iets groter waardoor deze uitsteekt aan de achterkant. Hierdoor neemt de kans toe dat de fotocamera als eerst geraakt zal worden bij een val in plaats van bijvoorbeeld de achterkant zelf. Als gevolg hiervan is de camera van de Huawei Mate 20 Lite erg kwetsbaar. Vandaar dat een telefoonhoesje altijd wordt aangeraden voor dit toestel. Alleen hoe kwetsbaar is de rest van het toestel? Allereerst wordt duidelijk dat het beeldscherm aan de bovenkant een inkeping heeft welke te vergelijken is met de iPhone X. De inkeping biedt enerzijds ruimte om de selfiecamera te plaatsen en anderzijds biedt het de mogelijkheid om het beeldscherm groter te maken. Zonder inkeping had namelijk alsnog de selfie-camera aan de bovenkant gezeten en had het beeldscherm daar in geheel onder gelopen. Nu loopt het beeldscherm rondom en is deze dus groter als wanneer het toestel geen inkeping heeft. En wanneer de gebruiker de inkeping dan alsnog als hinderlijk ervaart, is het mogelijk deze bij instellingen te verduisteren. Hierdoor wordt een stukje beeldscherm om de inkeping zwart gemaakt en valt deze aanzienlijk minder op. Het beeldscherm is al met al een innovatieve greep van Huawei en daarom is een telefoonhoesje zeker op zijn plaats.

De sRGB-gamma techniek voor kleurruimte

Huawei heeft bij het Mate 20 Lite beeldscherm een LCD-technologie toegepast welke moet zorgen voor duidelijke contrasten en helderheid. Daarnaast beschikt het beeldscherm over 88,9% van de sRGB-gamma. SRGB staat voor standaard RGB-kleurruimte en wordt gebruikt voor kleurcodering op in dit geval de telefoon. Met behulp van Rood, Groen en Blauw worden alle kleuren op basis van kleurmening gerealiseerd en uitgedrukt in een code. Vandaar dat geldt: hoe groter de beschikbaarheid van de sRGB-gamma is, des te meer kleuren een apparaat kan toepassen. De Huawei Mate 20 Lite bevat dus bijna 90% van alle kleuren en heeft hierdoor uitgebreide mogelijkheden om fraaie kleuren en contrasten te vertonen. Bovendien zijn de contrastverhoudingen scherp en worden kleuren natuurlijk weergegeven. Vandaar dat het extra zonde zou zijn als het beeldscherm op ongelukkige wijze schade oploopt en niet of nog maar deels bruikbaar is. Wacht daarom niet langer en bescherm de Huawei Mate 20 Lite met een telefoonhoesje. Profiteer daarnaast van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei Mate 20 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Mate 20 Pro hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Mate 40 Pro hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.