sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

FilterBezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei Mate 40 Pro

De Huawei Mate 40 Pro is net als de Mate 40, Mate 40 Pro Plus en Mate RS onderdeel van de Mate-serie welke in 2020 is uitgekomen. Een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Zeker gezien de Huawei Mate 40 Pro een Kirin 9000 processor heeft welke bestaat uit twee grote en één kleine kern. Hierdoor is de processor in staat om videotoepassingen te ondersteunen met een betere energie-efficiëntie. Als gevolg hiervan zal bijvoorbeeld de batterij langer meegaan wanneer de gebruiker video’s opneemt of kijkt. De Kirin 9000 processor is overigens ook prima in staat om games onafgebroken af te spelen dankzij de 24-core Mali-G78 GPU. Bescherm deze topper daarom met een telefoonhoesje. Het zou natuurlijk zonde zijn als de telefoon op een steen valt en een gigantische kras in het beeldscherm heeft. Dan is het afwachten of de schade beperkt is gebleven en of de Huawei Mate 40 Pro nog gemaakt kan worden. Wacht daarom absoluut niet langer en ga voor een voordelig telefoonhoesje om dure schade te voorkomen.

Augmented Reality om de werkelijkheid te projecteren

Alleen wat heeft de Mali-G78 GPU nog meer te bieden? Allereerst worden applicaties en games steeds ‘zwaarder’ vanwege onder andere toenemende resoluties. Hierdoor neemt de hoeveelheid werk om applicaties en games af te spelen toe. Als gevolg hiervan zal de smartphone applicaties langzamer laden of is meer kracht vereist. Met de Mali-G78 GPU kiest Huawei dus duidelijk voor het laatste met een krachtige GPU. Als beloning verdient de Huawei Mate 40 Pro daarom zeker een telefoonhoesje. Zeker gezien de Mali-G78 GPU zo’n 40% sneller is als voorgaande Mali GPU-modellen en deze in grote hoeveelheid gebruik maakt van Machine Learning en Augmented reality (AR). AR voegt als het ware elementen toe aan een beeld van de werkelijkheid door een laag te projecteren. Vandaar dat deze functie ook wel aangevulde realiteit wordt genoemd. Als gevolg hiervan kan de werkelijkheid gebruikt worden om bijvoorbeeld een game te projecteren of een eigen droomwereld te creëren zoals Pokemon Go. Hierdoor is het mogelijk dat de buurman een Charmander in de tuin heeft zitten. Of dat een Pikachu over het strand loopt. AR is dus een fascinerende techniek op de Huawei Mate 40 Pro waarmee miljoenen gebruikers in een eigen droomwereld terechtkomen. Dit is daarom zeker reden om de Huawei Mate 40 Pro te beschermen met een telefoonhoesje. Stel dat de telefoon per ongeluk op de grond valt tijdens het spelen van een game. Dan is de valschade mogelijk niet te overzien en kan de interne hardware hard geraakt worden. Vervolgens kunnen tal van gegevens verloren gaan. Wacht dus niet langer en ga voor het sterkste telefoonhoesje.

Een telefoon met voorspellende gave

Zeker gezien de Huawei Mate 40 Pro ook op grote schaal gebruik maakt van machine learning. Machine learning is een techniek welke zich bezighoudt met algoritmes om software te trainen. Hierdoor wordt het systeem geacht om op basis van verwerkte data een voorspellende analyse te maken. Als gevolg hiervan is het systeem in staat om te voorspellen in welke producten de gebruiker mogelijk interesse heeft. Deze producten worden dan bijvoorbeeld getoond in advertenties op Google. Huawei Mate 40 Pro heeft met Machine Learning dus een techniek welke in staat is analyses te maken op basis van data. Een uiterst interessante techniek en daarom verdient de innovatieve Huawei Mate 40 Pro absoluut een telefoonhoesje. Zonder een telefoonhoesje kan het snel afgelopen zijn met de pret van de Huawei Mate 40 Pro. Profiteer bovendien van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei Mate 20 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Mate 20 Lite hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Mate 20 Pro hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.