sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei P Smart 2021

Hoe goed is de Huawei P Smart 2021 beschermd? En heeft deze telefoon een hoesje nodig? Allereerst staat de Huawei P Smart 2021 bekend om een scherp beeldscherm, krachtige batterij en fraai design. Het ontwerp bestaat uit grotendeels plastic materiaal wat fijn aanvoelt. Met de afgeronde randen is het toestel bovendien fijn om vast te houden. Dit ondanks het grote formaat van 16,57 bij 7,69 cm en een gewicht van 206 gram. Een telefoonhoesje is hier dus wel op zijn plaats. Zeker gezien de randen rondom het beeldscherm dun zijn. Hierdoor nemen deze weinig ruimte in beslag en kan de gebruiker zich volledig focussen op het beeldscherm. Een absoluut pluspunt en een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Bescherming wordt sowieso aangeraden vanwege het kwetsbare 6.67 Inch beeldscherm welke een pixeldichtheid van 394 ppi heeft. Pixeldichtheid geeft de resolutie aan en wordt ook wel pixels per inch (ppi) genoemd. Gemiddeld ligt de ppi bij een smartphone op 300 en de hoogste resolutie ligt zo rond de 440 ppi. Met 394 ppi ligt de Huawei P Smart 2021 dus keurig boven het gemiddelde. Hierdoor zijn de beeldweergaves van deze telefoon van hoge kwaliteit en is het bijvoorbeeld ideaal om een filmpje te kijken. Het beeldscherm van de Huawei P Smart 2021 is dus uitermate scherp en voorziet in gebruikersgemak. Zeker niet onbelangrijk aangezien het beeldscherm een van de belangrijkste functionaliteiten van de telefoon is! Wacht daarom niet langer en bescherm dit beeldscherm met een telefoonhoesje!

Kirin 710A processor voor snelheid en prestaties

De Huawei P Smart 2021 heeft een Kirin 710A processor welke vrijgegeven is in 2020. Hierdoor is de processor iets verouderd. De vraag is alleen: hoe belangrijk is dit gegeven? Allereerst wordt duidelijk dat bijvoorbeeld de Huawei P40 gebruik maakt van een Kirin 990 processor welke vrijgegeven is in 2019. Uit ervaring blijkt dat de Huawei P40 prima functioneert en wat dat betreft is het productiejaar niet essentieel. Alleen de werking van de processor is uiteraard wel van groot belang vanwege de snelheid, grafische beelden en verdere prestaties van de telefoon. Bij de Huawei P Smart 2021 wordt duidelijk dat deze prima werkt verricht als het gaat om dagelijkse taken zoals applicaties openen of bellen. Een telefoonhoesje is hierdoor dus zeker verdiend. Alleen wanneer bijvoorbeeld games worden afgespeeld, zal de telefoon trager worden. Dit komt simpelweg omdat de graphics veel vermogen vragen. Het spelen van games met weinig GB is zeker mogelijk. Alleen games met veel GB worden minder soepel afgespeeld zoals Call of Duty. Bijvoorbeeld de Snapdragon 665 processor welke bij Samsung-telefoons gebruikt wordt heeft hier minder moeite mee. Deze processor is geoptimaliseerd voor gaming en draait hierdoor soepeler. Verder heeft deze Snapdragon processor iets meer vermogen om snel te laden wanneer op de achtergrond taken worden uitgevoerd zoals downloads. Toch blijft het allerbelangrijkste dat hoofdtaken soepel worden uitgevoerd en daar voldoet de Kirin 710A processor zeker aan. De Huawei P Smart 2021 heeft dus een prima processor welke dagelijkse taken keurig uitvoert. Bescherm dit stukje hardware daarom met een telefoonhoesje en voorkom schade.

App-Gallery voor alle applicaties

Om de telefoon optimaal te gebruiken zijn Apps te downloaden in de App-Gallery welke vergelijkbaar is met de App Store of Google Store. Hier zijn bijna alle belangrijke applicaties te vinden zoals navigatie, social media en nieuwsites. Deze applicaties maken de Huawei P Smart 2021 naast het beeldscherm, ontwerp en de processor compleet. Kortom: de Huawei P Smart 2021 is een telefoon welke in dagelijks gebruik optimaal functioneert. Dit is zeker voldoende reden om deze telefoon met een hoesje te beschermen. Ga voor een fijn telefoonhoesje en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P Smart 2019 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P Smart 2019 Plus hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P Smart 2020 hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies