sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Huawei P10

De Lite-serie van Huawei is erg populair onder de smartphones vanwege de uitstraling en functies. Vandaar dat Huawei in maart 2017 de P10 Lite heeft uitgebracht en dit toestel absoluut een hoesje ter bescherming verdiend. De telefoon is vervaardigd uit aluminium en glazen materialen. Dit in tegenstelling tot de Huawei P10 die gemaakt is van alleen aluminium materiaal. Het design van de P10 Lite is strak, goed afgewerkt en lijkt eigenlijk niet veel op de Huawei P10. Waar de vingerafdrukscanner bij de Huawei P10 op de achterkant zit, is deze bij de P10 Lite aan de voorkant te vinden. Deze werkt overigens snel en makkelijk door de vinger op het scherm te leggen. Enerzijds verschillen de P10 telefoons veel van elkaar, maar anderzijds zijn zij verkrijgbaar in zowel een blauwe, gouden als witte kleur. Hierdoor hebben beide Huawei P10 toestellen een frisse en stralende uitstraling. Alleen hierdoor is bescherming al op zijn plaats met een hoesje voor deze telefoon. De Huawei P10 en P10-Lite verschillen al met al betreffende ontwerp en vingerafdrukscanner, maar zijn beide fraaie telefoons. Alleen wat zijn nog meer typische kenmerken van deze toestellen?

Een Full HD-scherm van 5.2 inch

Waar de Huawei P10-Lite een Full HD-scherm van 5.2 inch heeft, betreft deze 5.1 Inch bij de Huawei P10. Dit is een grootte van ongeveer 13 cm. Beide telefoons hebben geen Oled-, maar IPS-scherm. Hierdoor is de weergave op het scherm van hoog contrast, met mooie kleuren en hoge helderheid. Als gevolg hiervan is het lezen van webpagina’s, kijken van filmpjes of gebruik maken van Facetime geen enkel probleem. Sterker nog: met deze telefoons is dit een absolute aanrader. Net als een hoesje voor de telefoon overigens. Stel dat een van deze fraaie toestellen op de grond valt, terwijl je net aan het Facetimen bent. Dan willen we het gesprek graag voortzetten, zonder schrammen in bijvoorbeeld het beeldscherm. Daarom is ons motto: ‘Bescherm uw toestel op voordelige wijze om dure schade te voorkomen’. Inwendige schade is bovendien ook niet altijd te voorkomen zonder hoesje. In dit geval zou bijvoorbeeld de Kirin 658 processor flinke schade kunnen oplopen met als gevolg een niet meer werkende telefoon. En dat zou zonde zijn, want deze processor werkt snel en biedt de mogelijkheid om makkelijk door het hoofdmenu te scrollen. Met de 3000 mAh batterij is het tevens mogelijk de gehele dag door te komen zonder op te laden. Dit geldt zowel voor de Huawei P10 Lite als P10 (3200 mAh). Kortom: de Huawei P10 en P10 Lite hebben tal van fijne specificaties en het is belangrijk om deze goed te beschermen met een hoesje.

Een snelle telefoon is het halve werk

Goed functionerende specificaties zijn top, maar hoe snel en goed werkt de telefoon zelf? Het scrollen door het hoofdmenu gaat makkelijk en snel. Daarbij heeft Huawei een aantal handige functies ingebouwd zoals een ‘telefoonbeheer’ optie. Hiermee is mogelijk om bijvoorbeeld screenshots voor lange pagina’s in te stellen, conceptgesprekken op te slaan en het scherm in tweeën te delen om te multitasken. Met deze fraaie functies verdienen de Huawei P10 en P10 Lite uiteraard een hoesje ter bescherming. De telefoons hebben echter een klein minputje met het lang in beeld blijven van notificaties. Dit in combinatie met een iets vertraagd werkende camera kan voor een kleine irritatie zorgen. Desalniettemin overheersen de positieve punten van de Huawei P10-serie toestellen en worden deze versterkt door het maken van uitstekende foto’s. De foto’s zijn gedetailleerd, goed van kleur, scherp in het donker en natuurlijk. Hierdoor is het mogelijk foto’s in tal van uiteenlopende situaties te maken van bijvoorbeeld mooie natuurgebieden tot aan kleine producten zoals telefoonhoesjes. Het maken van selfies is ook geen enkel probleem met de 9 megapixel selfie-camera. De Huawei P10 en P10 Lite hebben de gave om automatisch ingesteld te staan op portretmodus. Hierdoor wordt de huid automatisch glad geveegd en scherp gemaakt. Als gevolg hiervan zijn selfies van hoge kwaliteit. De Huawei P10 en P10 Lite hebben dus een goed functionerend hoofdmenu met daarbij de (selfie-) camera als absoluut pluspunt. Alleen wat zijn de hoofzakelijke verschillen tussen de Huawei P10 en P10 Lite?

Op zoek naar de juiste prijs

De Huawei P10 wordt ook wel gezien als een kruising tussen de Huawei P9 en een iPhone-toestel vanwege de vorm en attente lijntjes. Het toestel heeft bovendien een virtuele knop met de vingerafdrukscanner aan de voorkant. In tegenstelling tot de Huawei P10 Lite waar deze zich aan de achterkant van het toestel bevindt. Hierdoor is de Huawei P10 een gelikt en goed werkend toestel, maar mist deze wel een beetje een eigen identiteit. Dit zal zeker worden meegenomen door Huawei bij het ontwerp van toekomstige modellen. De Huawei P10 heeft een glanzende en keramische afwerking. Hierdoor lijken de Huawei P10 en P10 Lite veel op elkaar, maar verschillen zij met name op het gebied van ontwerp, afwerking en vingerafdrukscanner. Deze fraaie Huawei P10-serie toestellen worden tijdens de release voor zo’n 350 euro verkocht. Een goede, maar ook zeker pittige uitgave. Vandaar dat bescherming des te belangrijker is om schade te voorkomen. Bij zware schade kan een reparatie leiden tot vergelijkbare kosten als de aankoopprijs. Daarom is voorkomen zeker beter als genezen. Bescherm deze daarom met een hoesje en profiteer van onze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P9 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P10 Lite hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P10 Plus hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies