sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Huawei P10 Lite

De Huawei P10 Lite wordt geleverd met 5,20 Inch beeldscherm, resolutie van 1080 bij 1920, Octa Core Kirin 658-processor en Android 7. Een telefoonhoesje zit hier niet bij inbegrepen en is dus een absolute aanrader vanwege de biedende bescherming. Android 7 wordt wel direct bij de telefoon meegeleverd met Emotion UI 5.1 (EMUI 5.1). EMUI 5.1 is door Huawei in het leven geroepen om de algemene prestaties van de Huawei-telefoon te verbeteren met functies zoals Ultra Memory en Ultra Response. Ultra Response wordt ondersteund door een nieuw stuurprogramma welke voorspellende vingertracking doorgeeft aan de telefoon. Bovendien heeft het Huawei-beeldscherm met Ultra Response een lagere aanraaklatentie. Hierdoor is het beeldscherm gevoeliger en reageert deze soepeler op een vingeraanraking. Als gevolg hiervan kan het Huawei-beeldscherm net zo nauwkeurig en snel reageren als bij een iPhone toestel. Ultra Response zorgt dus overduidelijk voor een fijnere en betere werking van het beeldscherm. Vandaar dat de Huawei P10 Lite zeker een telefoonhoesje verdient om optimaal beschermd te worden.

Relaxen met spraakbesturing en ‘niet storen-modus’

Android 7 kent in combinatie met EMUI 5.1 een aantal wijzigingen in de gebruikersinterface met extra functies zoals bewegingsgebaren, spraakbesturing en de ‘niet storen-modus’. Onder bewegingsgebaren is het mogelijk om oproepen te beantwoorden met ‘flip to mute’ of ‘raise to ear’. Met spraakbesturing kan de Huawei P10 Lite een tekst op het beeldscherm hardop voorlezen. Een handig functie als de gebruiker zin heeft in een goed verhaal, maar geen zin heeft om zelf te lezen bijvoorbeeld. En wanneer volledige rust op dat moment gewenst is, kan de ‘niet storen modus’ worden aangezet. Android en EMUI 5.1 zorgen al met al met functies als spraakbesturing voor een fijne gebruikerservaring. Een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Wacht niet langer en ga voor de sterkste bescherming. Zeker gezien Huawei ook een batterijmanager aan de software heeft toegevoegd welke energie-intensieve apps kan detecteren. Hierdoor is de app in staat om instellingen van de telefoon te wijzigen om energiezuiniger te zijn en de app-activiteiten op de achtergrond te verminderen. Als gevolg hiervan kan de levensduur van de telefoon verlengd worden en gaat de batterij dagelijks langer mee. Kortom: de Huawei P10 Lite is energiezuiniger en maakt ontspannen en bellen nog makkelijker met spraakbesturing, de ‘niet storen-modus’ en bewegingsgebaren. Bescherm deze telefoon daarom met een hoesje!

Luidspreker voor langere tijd dankzij sterke batterij

Aan de onderkant van de telefoon bevindt zich de luidspreker welke geluiden niet tot weinig vervormd. Hierdoor zijn deze luid en goed hoorbaar en misschien wel bovengemiddeld voor een telefoon uit het middensegment. Het voordeel van een 3000 mAh batterij is dat deze zelden opgeladen hoeft te worden en de luidspreker hierdoor de hele dag gebruikt kan worden. Het spelen van 3D-games kan ook zonder moeite meer als 4 uur achtereenvolgend volgehouden worden. Eenvoudigere taken zoals het bekijken van foto’s, video’s of internet browsen kunnen zelfs zo’n 8 uur achtereenvolgend uitgevoerd worden. De Huawei P10 Lite heeft al met al tal van uiteenlopende functies en de 3000 mAh batterij zorgt dat deze dagelijks voor langere periodes in gebruik kunnen zijn. De Huawei P10 Lite verdient daarom zeker een telefoonhoesje! Geef deze topper de sterkste bescherming en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P10 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P10 Plus hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P9 Lite hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies