sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei P9 Lite (2017)

Is een telefoonhoesje overbodige luxe? Of is het wel degelijk van belang om de Huawei P9 Lite van goede bescherming te voorzien? De telefoon heeft in ieder geval een Kirin 650 processor, LED flitstype, Bluetooth 4.1 en UI Emotion. UI staat voor Userinterface en betreft het besturingsprogramma van de telefoon welke door Huawei is vormgegeven. Hierdoor krijgen smartphones van Huawei een uniek en herkenbaar design. Als gevolg hiervan werkt de Huawei P9 Lite makkelijk, snel en worden weergavemenu’s met fraaie graphics getoond. De Userinterface van de Huawei P9 Lite is dus in het leven geroepen om de gebruikerservaring te optimaliseren en doet dit naar behoren. Een telefoonhoesje is daarom zeker op zijn plaats. Wacht zeker niet langer en bescherm de Huawei P9 Lite met een hoesje! Het zou zonde zijn als de telefoon valt en daardoor gedeeltelijk of volledig niet meer bruikbaar is.

Veelzijdige vingerafdrukscanner

De Userinterface is met Emotion gemaakt welk programma zorgt voor overduidelijke, stilistische composities en bijdraagt aan functies zoals de vingerafdrukscanner. De vingerafdrukscanner is bij veel smartphones te gebruiken voor ontgrendeling van de telefoon. Maar de Huawei P9 Lite gaat verder en biedt mogelijkheden betreft het openen van het meldingspaneel, het aannemen van oproepen en swipen van afbeeldingen naar de galerij. Al deze functies zijn mogelijk met de vingerafdrukscanner door simpelweg een ‘swipe’ te geven. De Huawei P9 Lite heeft dus een innovatieve vingerafdrukscanner en verdient hierdoor zeker een hoesje. Zeker gezien de Huawei P9 Lite een aantal games automatisch geïnstalleerd heeft en deze direct speelklaar zijn. Het spelen van games is voor veel gebruikers een absolute must. Het is alleen wel handig dat de telefoon daardoor goede grip heeft en niet uit de handen glijdt. De Huawei P9 Lite is vervaardigd uit kunststof en aluminium materiaal. Materialen welke sterk, maar ook zeker kwetsbaar kunnen zijn. De coating zorgt bovendien voor een metaalachtige uitstraling. Hierdoor heeft de telefoon een premium-uitstraling, maar ook een glad houvast. Wacht daarom niet langer en bescherm de Huawei P9 Lite met een stevig en stug telefoonhoesje. Hierdoor kan de telefoon beter vastgehouden worden tijdens bijvoorbeeld het spelen van een game. Als gevolg hiervan kunnen gameprestaties mogelijk beter uitpakken. Zeker het proberen waard en sowieso fijn dat de telefoon goed beschermd wordt.

Duidelijk zwart-wit contrast

Het beeldscherm van de Huawei P9 Lite heeft een grootte van 5,2 Inch en een pixeldichtheid van 424 ppi. Door deze pixeldichtheid zijn individuele pixels niet tot nauwelijks waar te nemen door gebruikers en zijn beeldweergaves vloeiend en soepel. Bovendien worden kleuren scherp weergeven en is het zwart-wit contrast duidelijk waarneembaar. Allemaal voordelen van het Huawei P9 Lite beeldscherm en daarom zeker een telefoonhoesje waard. Alleen wat misschien nog wel het meeste opvalt, is de InCel-technologie welke zorgt dat praktisch geen opening tussen de bevestiging van het beeldscherm en glazen kap zit. Hierdoor kan tussen deze ruimte bijna tot geen stof ophopen en oogt de Huawei P9 Lite fraai. Huawei heeft al met al een innovatieve telefoon ontwikkeld welke een scherp beeldscherm heeft en op fraaie wijze met de InCel-techniek geplaats is. Neem daarom geen enkel risico meer en bescherm deze fraaie telefoon met een hoesje om schade te voorkomen. Kortom: voorzie uw telefoon van een voordelig hoesje om dure schade te voorkomen en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P10 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P9 Plus hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P9 hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies