sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei P9

Bij een super telefoon hoort uiteraard ook een goed telefoonhoesje! Vandaar dat deze pagina tal van originele hoesjes voor de Huawei P9 heeft. De Huawei P9 heeft een werksnelheid van 2.5 GHZ, grafische processor, cameraresolutie van 12 megapixel en capacitieve touchscreen-techniek. Met deze touchscreen-techniek wordt geleiding gemeten via een glasplaatje. Hierdoor is de functie gevoelig voor lichte aanrakingen en reageert het beeldscherm snel en specifiek. Een klein minpuntje is dat deze vorm van touchscreen moeizaam kan reageren op ruis. Bijvoorbeeld natte handen of handschoenen zijn niet ideaal voor gebruik van deze functie. Iets dat bij een adaptieve touchscreen-techniek net iets soepeler gaat aangezien deze functie werkt met infrarood stralen. De vinger wordt hierbij gescand door stralen in het toestel. Hierdoor kan de vinger nauwkeurig gescand worden en werkt de touchscreen-functie vloeiend en goed. Toch mag de capacitieve touchscreen-functie zeker niet onderschat worden vanwege de eveneens snelle en goede werking. Al met al kan gesteld worden dat de capacitieve touchscreen-functie van de Huawei P9 ondanks een klein minpuntje prima werkt verricht. Alleen hierom verdient de Huawei P9 al een telefoonhoesje!

Design met hoogwaardige touchscreen-functie

Het Huawei P9 design springt evenals de touchscreen -functie in het oog vanwege het aluminium frame en de afgeronde randen. De randen zijn 6,95 mm hoog, hebben een subtiele afwerking en zorgen voor een premium uitstraling. Wel blijft de telefoon makkelijk uit de zak glijden en is deze kwetsbaar. Vandaar dat een telefoonhoesje ten alle tijden wordt aangeraden. Wacht daarom niet langer en bescherm de Huawei P9 met een telefoonhoesje! Het formaat van de Huawei P9 is met 14,5 bij 7,1 cm ideaal om de telefoon in één hand te gebruiken. Gebruik van één hand is handig voor bijvoorbeeld het maken van selfies of om de telefoon snel en makkelijk te ontgrendelen met de vingerafdrukscanner. Deze scanner bevindt zich aan de achterkant in een kleine inham. Met deze functie kan de telefoon simpelweg door een wijsvinger te scannen, ontgrendeld worden. Ontgrendelen gaat hierdoor sneller en makkelijker als bijvoorbeeld bij het invoeren van een wachtwoord. Bovendien zou de functie veiliger moeten zijn omdat deze simpelweg alleen door de hoofdgebruiker gebruikt kan worden. De Huawei P9 heeft al met al een fraai en hoogwaardig design en de ‘veiligere’ vingerafdrukscanner sluit hier naadloos op aan. Kortom: de Huawei P9 verdient absoluut een telefoonhoesje om deze hoogwaardige functies te beschermen.

Gemiddelde schermhelderheid voor langer gebruik

Een fraaie telefoon zoals de Huawei P9 verdient het om veel gebruikt te worden en daarom heeft de telefoon een 3000 mAh batterij. Hierdoor hoeft de telefoon niet om de zoveel tijd opgeladen te worden en gaat deze wel tot 11 uur lang mee. Hierbij wordt uiteraard wel rekening gehouden met een gemiddeld gebruik van Apps en schermhelderheid. En wanneer de batterij dan alsnog op een ongelukkig moment leeg raakt, kan deze worden opgeladen met het bijgeleverde kabeltje. Opladen zal gemiddeld zo’n 2 uur kosten om de batterij weer zo goed als vol te krijgen. Zeker geen slecht resultaat, alleen even snel opladen past nog niet helemaal in dit plaatje. Met het op een juiste manier inschatten en plannen, kunnen dus veel baalmomentjes met betrekking tot opladen voorkomen worden. De batterij van de Huawei P9 heeft dus een flink vermogen van 3000 mAh, gaat lang op een dag mee en heeft eventjes de tijd nodig om weer volledig opgeladen te worden. Bescherm de Huawei P9 daarom met een telefoonhoesje en wacht niet langer. Profiteer bovendien van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P10 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P9 Plus hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P9 Lite hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies