sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei P8 Lite (2017)

De Huawei P8 Lite heeft veel weg van een iPhone telefoon vanwege de gebogen randen. Hierdoor verdient deze telefoon wel een hoesje. Uiteraard wordt van dichtbij duidelijk dat de telefoon wel degelijk verschilt van Apple-toestellen mede doordat de Huawei P8 Lite een 5.2 Inch beeldscherm heeft. De telefoon is goed met één hand vast te houden en hierdoor makkelijk te gebruiken. Een gebalanceerde Huawei P8 Lite is belangrijk en een telefoonhoesje kan hier met extra grip aan bijdragen. Het materiaal is vaak stug waardoor de telefoon extra houvast krijgt. Wacht dus niet langer en bescherm de Huawei P8 Lite met een telefoonhoesje. Zeker gezien de telefoon een vingerafdrukscanner heeft welke zich aan de achterkant bevindt. Opmerkelijk aangezien veel fabrikanten de vingerafdrukscanner in de homeknop (aan de voorkant) van de telefoon verwerkt hebben. Maar wat is voor Huawei reden geweest om deze aan de achterkant te monteren? Het idee hierachter is eigenlijk best voor de hand liggend, namelijk: de achterkant wordt altijd met een aantal vingers vastgehouden. Hierdoor is het scannen van een vingerafdruk aan de achterkant van de telefoon een logisch gevolg. De vingerafdrukscanner aan de achterkant van de Huawei P8 Lite zorgt dus voor meer gebruikersgemak. Een telefoonhoesje voor deze innovatieve telefoon is daarom zeker op zijn plaats.

Heldere beeldweergaves in zonnige omstandigheden

Het 5,2 Inch Full HD-beeldscherm heeft een pixeldichtheid van 424ppi. Ppi staat voor het aantal pixel per inch en geeft dus aan hoe scherp het beeldscherm is. Hoe hoger de ppi-waarde is, des te scherper de beeldweergave is. Over het algemeen heeft een toestel met 140 ppi of hoger een zeer hoge pixeldichtheid. Aangezien de Huawei P8 Lite in vergelijking met bijvoorbeeld een televisie een relatief klein beeldscherm heeft, valt de ppi-waarde relatief snel hoog uit. Dit wordt in praktijk bevestigd door de 424ppi-waarde welke zorgt voor scherpe en fraaie beelden. Het beeldscherm van de Huawei P8 Lite heeft dus een hoge pixeldichtheid en dit komt tot uiting in fraaie beeldweergaves. Een telefoonhoesje voor deze kanjer is daarom wel op zijn plaats. Stel dat de Huawei P8 Lite op de grond valt en op een tegel terechtkomt. Zonder bescherming is schade in dit geval niet te overzien. Zorg daarom altijd voor de juiste bescherming en innerlijke rust door simpelweg een voordelig en sterk telefoonhoesje te gebruiken. Zeker gezien de helderheid van het beeldscherm een sterk punt van de Huawei P8 Lite is vanwege de krachtige weergave. De helderheid wordt gemeten op 700 cd/ m2 en is hierdoor in zelfs de zonnigste omstandigheden leesbaar. Hoe feller het beeldscherm, des te beter deze leesbaar is. De afkorting cd/ m2 staat voor candela per vierkante meter geeft aan hoe hoog de helderheid van het beeldscherm is. Met 700 cd/ m2 scoort de Huawei P8 Lite dus hoog en heeft het beeldscherm een hoge helderheid. Al met al voldoende reden om het Huawei P8 Lite beeldscherm van een telefoonhoesje te voorzien.

Contrasten zorgen voor veelzijdigheid

De helderheid van de Huawei P8 Lite is hoog. Alleen hoe zit het de contrastverhouding van het beeldscherm? De contrastverhouding is overduidelijk aanwezig met krachtige zwarttinten en heldere wittinten. Deze contrasten komen met name bij het kijken van video’s en afbeeldingen duidelijk naar voren. Hierdoor is de Huawei P8 Lite veelzijdig en voor veel taken en applicaties te gebruiken. Een telefoonhoesje voor de Huawei P8 Lite is dus zeker op zijn plaats. Zeker gezien de kijkhoeken ook scherp zijn met duidelijke en heldere weergaves. Kortom: het beeldscherm van de Huawei P8 Lite is van hoog niveau. Bescherm deze topper daarom met een telefoonhoesje en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P8 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P9 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P9 Lite hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies