sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei Y5 (2018)

Van de Huawei Y5 2018 wordt verwacht dat deze goed geluid maakt, een grote hoeveelheid applicaties afspeelt en voordelig is. Vandaar dat Huawei alles in het werk stelt om aan de verwachtingen te voldoen en een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Alleen in hoeverre heeft Huawei daadwerkelijk aan deze verwachtingen kunnen voldoen? En wat heeft deze telefoon nog meer te bieden? Met een interne opslag van 16 GB biedt de Huawei Y5 2018 mogelijkheden om veel mediabestanden zoals foto’s en video’s op te slaan. Absoluut een handige functie en dat geldt zeker voor de Dual-sim mogelijkheid. Hierdoor is het mogelijk twee simkaarten in één telefoon te gebruiken. Handig om bijvoorbeeld zakelijk en privé gescheiden te houden. Een telefoonhoesje is hierdoor wel op zijn plaats. Zeker gezien een MicroSD-kaart toegevoegd kan worden voor meer geheugen. Waar veel telefoons alleen een Dual-simkaart of MicroSD-kaart hebben, heeft de Huawei Y5 2018 beide functies. Op deze telefoon kan dus zowel zakelijk als privé geschieden blijven met een MicroSD-kaart voor extra geheugen. Kortom: de Huawei Y5 2018 voorziet in veel gebruikersgemak en een telefoonhoesje is daarom zeker aan te raden.

Optimalisatie van geluid

Het afspelen van muziek en videoclips is allang niet nieuw meer en daarom is geluid een belangrijk thema geworden voor Huawei. De fabrikant heeft de luidspreker daarom één gemaakt met de oortelefoon. Als gevolg hiervan stroomt het geluid van de luidspreker naar voren. Hierdoor is de muziek duidelijk hoorbaar en komt de 64 decibel letterlijk naar de gebruiker toe. Het volume is niet heel hoog, maar het geluid maakt een hoop goed vanwege de duidelijke tonen. Een telefoonhoesje is hierdoor wel op zijn plaats. Uiteraard is het mogelijk het geluid een flinke boost te geven door een externe box aan te sluiten via bijvoorbeeld Bluetooth of de 3,5mm aansluiting. Hierdoor zal de muziek doorgestuurd worden en afhankelijk van de hoogwaardige kwaliteit van hoog niveau zijn. Al met al voldoende reden om de Huawei Y5 2018 van bescherming te voorzien en een telefoonhoesje in te zetten.

Lang gebruik van applicaties

De Huawei Y5 2018 maakt net als de gemiddelde telefoon gebruik van veel Apps zoals Facebook, Instagram en TikTok. Hierdoor is het fijn om de telefoon zo lang mogelijk in gebruik te hebben en het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. In de ruststand is het stroomverbruik daarom minimaal en bij normaal gebruik neemt de belasting iets toe. In dit geval zal de 3020 mAh batterij zo’n 12 uur meegaan zonder opgeladen te worden. Hierdoor valt de Huawei Y5 2018 in de midden categorie van telefoons als het gaat om energieverbruik. Kortom: de Huawei Y5 2018 maakt gebruik van tal van applicaties en deze kunnen lang gebruikt worden door de sterke batterij. Wacht daarom niet langer en bescherm de Huawei Y5 2018 met een telefoonhoesje. Profiteer bovendien van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei Y5 2019 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y5p hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Nova 5t hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies