sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 

Telefoonhoesjes - Huawei Nova 5T

Geef de mooie Huawei Nova 5T een telefoonhoesje voor optimale bescherming en houdt het toestel glanzend. Het glinsterende glas aan de achterkant zorgt voor een elegante uitstraling en het zou zonde zijn als dit wordt doorbroken door een ongelukkige val. Zeker gezien de fotocamera uit de behuizing steekt en hierdoor extra kwetsbaar is. De kans dat de camera zwaar geraakt wordt bij een ongelukje is groot. Als gevolg hiervan kan de schade zodanig zijn dat de camera niet meer gebruikt kan worden. Een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Verder is de selfie-camera een stuk veiliger opgeborgen vanwege de volledige afwerking in het beeldscherm. Een slimme zet van Huawei aangezien het beeldscherm hierdoor over de gehele voorkant loopt en een grootte van 6.26 Inch heeft. De Huawei Nova 5T heeft dus een groot beeldscherm met daarin de selfie-camera verwerkt. Een innovatieve zet van Huawei en daarom is een telefoonhoesje zeker verdiend.

Alle componenten in één

De vingerafdrukscanner is aan de zijkant van de telefoon geplaatst en kan hierdoor makkelijk met de vinger bediend worden. Uiteraard de bedoeling van een dergelijke scanner, maar vaak bevindt deze zich op een andere plaats zoals bij de homeknop. Ook zeker niet gek aangezien deze beweging voor de gebruiker vrij natuurlijk is. Toch blijkt uit praktijk dat een scanner aan de zijkant prima en natuurlijk werkt. Vandaar dat de Huawei Nova 5T wel een telefoonhoesje mag hebben. Het voordeel van een telefoonhoesje is dat deze mooi om de uitsparingen heen loopt. Bijvoorbeeld de scanner zal hierdoor nog altijd soepel werken en ook de knoppen als het volume en de aan- en uit werken nog altijd optimaal. Van buitenaf is de Huawei Nova 5T dus een topper betreft het design en uitsparingen. Alleen hoe goed werkt de binnenkant van de telefoon als het bijvoorbeeld gaat om de processor? De Kirin 980 processor werkt in combinatie met een SOC welke van eigen merk is. SOC staat voor System On a Chip en is een schakel welke alle componenten van de telefoon samenvoegt in één chip. Het grote voordeel hiervan is het lage energieverbruik en dat de telefoon compact is. Wat dat betreft werkt de binnenkant van de telefoon dus ook naar behoren. Een telefoonhoesje voor de Huawei Nova 5T is daarom zeker op zijn plaats.

Huawei is on fire

De Huawei Nova 5T draait de hele dag om de gebruiker te voorzien van de laatste nieuwsupdates, Whatsapp-berichtjes en foto’s van vrienden en familie. Hierdoor neemt de temperatuur van de telefoon toe. Als gevolg hiervan rest de vraag of dit tot oververhitting kan leiden. Het zou bijvoorbeeld desastreus zijn als de telefoon in gebruik is en opeens ontbrandt. Dit zou uiteraard nooit mogen gebeuren en wees daarom vooral gerust. Met een maximale temperatuur van 35 graden wordt de hitte keurig gereguleerd. Deze hitte komt ter sprake bij maximale belasting van de telefoon en de hitte zal dus aanzienlijk afnemen als de Huawei Nova 5T minder intensief wordt gebruikt. Bijvoorbeeld als deze op slaapstand staat. Kortom: de Huawei Nova 5T draait op volle toeren en temperatuur wordt tegelijkertijd keurig gereguleerd tot een maximum van 35 graden. Wacht daarom niet langer en geeft deze topper een telefoonhoesje met de volgende voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei Y5 2018 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y6 2018 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y7 2018 hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies