sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei Y6 (2018)

Wat maakt een telefoonhoesje voor de Huawei Y6 2018 zo belangrijk? En hoe goed is deze bescherming eigenlijk? Om hierachter te komen is het belangrijk om te kijken uit wat voor materialen de Huawei Y6 2018 bestaat en wat voor specificaties hieraan toegevoegd zijn. Allereerst heeft de telefoon een frame gemaakt van metaal en bestaat de achterkant uit plastic. Op het oog sterke materialen met een hoogwaardige uitstraling. Opvallend hierbij zijn de schermranden aangezien deze aanmerkelijk smaller zijn als bij voorgaande Huawei-modellen. Hierdoor krijgt de Huawei Y6 2018 een moderne uitstraling wat het aanzien uiteraard ten goede komt. Het zou daarom zonde zijn als de telefoon valt en het materiaal beschadigd raakt. Bescherming van een telefoonhoesje is hierdoor sowieso op zijn plaats. Zelfs ondanks het feit dat het beeldscherm met een screenprotector beschermd wordt. Deze is door Huawei zelf geplaatst en geeft als het ware extra bescherming aan de telefoon. Toch kan deze beschermlaag niet elke klap opvangen en daarom wordt ten allen tijden aangeraden om een telefoonhoesje te gebruiken als bescherming. In dit geval kan een Book case hoesje uitkomst bieden om het beeldscherm van de Huawei Y6 2018 van optimale bescherming te voorzien.

Doorzichtige bescherming

De Huawei Y6 2018 is in stijlvolle kleuren zoals goud, blauw en zwart verkrijgbaar. Hierdoor kan de uitstraling van de telefoon iets gepersonaliseerd worden. Het valt daarom voor te stellen dat de gebruiker geen telefoonhoesje wil gebruiken om het toestel volledig waarneembaar te houden. Toch is dit een enorm risico en neemt de kans op val- of stootschade toe. Vandaar dat doorzichtige telefoonhoesjes uitkomst kunnen bieden. Deze bieden bescherming en geven volledige inkijk in het toestel. Op deze manier kan de Huawei Y6 2018 dus bekeken en beschermd worden. Wacht daarom niet langer en ga voor een Huawei Y6 2018 telefoonhoesje. Zeker gezien de telefoon een intern geheugen van 16GB heeft wat meer als voldoende is voor normaal gebruik. Bij normaal gebruik kan gedacht worden aan het maken van af een toe een foto, kleine video’s en opslaan van berichtjes. De gebruiker heeft met een interne opslag van 16GB vaak dus wel genoeg ruimte om alle bestanden op te slaan. En zelfs wanneer dit niet het geval is, biedt een microSD-kaartje uitkomst aangezien deze tot wel 256GB aan extra opslagruimte heeft. Let hierbij wel op dat Apps niet opgeslagen kunnen worden op dit kaartje aangezien deze extern is. Uiteraard mag dit de pret niet drukken en daarom is een telefoonhoesje des te belangrijker. Deze zorgt namelijk dat de Huawei Y6 2018 in gebruik kan blijven ongeacht de omstandigheden.

Het complete plaatje

Bij aankoop worden naast het toestel een oplader, SIM-tool en USB-kabel geleverd. Hierdoor zijn alle accessoires geleverd om de Huawei Y6 2018 optimaal te gebruiken. Althans is dat wel zo? Wij denken dat een telefoonhoesje ook zeker thuishoort in dit rijtje om de telefoon bescherming te bieden. Een telefoonhoesje heeft een dempende functie en kan bijvoorbeeld een val doorbreken. Hierdoor neemt de kans op schade voor de Huawei Y6 2018 aanzienlijk af. Vandaar dat een telefoonhoesje altijd wordt aangeraden. Zeker gezien val- een stootschade niet onder de garantie van Huawei vallen. Een telefoonhoesje is dus belangrijk en kan mogelijke schade flink verminderen. Bovendien kan de gebruiker de Huawei Y6 2018 met een gerust hart gebruiken wat tot meer rust in het achterhoofd kan leiden. Wat dat betreft voldoende redenen om voor de juiste bescherming te gaan. Zeker gezien deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei Y5 2018 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y7 2018 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y5p hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies