sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei Y7 (2018)

Een plastic behuizing zoals bij de Huawei Y7 2018 is kwetsbaar en daarom verdient dit toestel een telefoonhoesje. Veel telefoons worden van plastic gemaakt om de kosten te drukken en vandaar dat deze telefoon voor een mooie prijs verkrijgbaar is in zwarte, gouden of blauwe variant. Met een gewicht van 155 gram is het toestel licht van stuk. Hierdoor ligt de telefoon fijn in de hand en is deze goed vast te houden. De achterkant beschermt de Huawei Y7 2018 bovendien goed. Hierdoor komt het beeldscherm niet onder druk te staan en oogt de telefoon sterk. Krassen- en stootschade liggen echter altijd op de loer met een ongelukkige val of botsing. Vandaar dat een telefoonhoesje voor de Huawei Y7 2018 wordt aangeraden. Een telefoonhoesje zorgt niet alleen voor bescherming, maar ook dat het fraaie design behouden blijft. Hierdoor blijft de telefoon netjes en kan de telefoon een groot deel van zijn waarde behouden. Een Huawei Y7 2018 telefoonhoesje kan dus zorgen voor bescherming en een langere levensduur. Wacht daarom niet langer en bescherm deze topper met een hoesje!

Meerdere frequenties voor internetgebruik

De Huawei Y7 2018 biedt zes LTE-frequenties welke sowieso in Europa uitgebreid worden ondersteund. LTE staat voor Long Term Evolution en is een gestandaardiseerde norm voor mobiel internet. Een voorbeeld hiervan is het 4G netwerk. De benaming 4G staat voor 4e generatie en is sneller als bijvoorbeeld het 3G netwerk. De gemiddelde snelheid van het 4G netwerk ligt op zo’n 50 Megabit per seconde (Mbps) in vergelijking met 14,4 Mbps van 3G. Bij de Huawei Y7 2018 wordt dus van het snellere 4G-netwerk gebruik gemaakt. Hierdoor heeft de telefoon snel internet en is de telefoon uiterst gebruiksvriendelijk. Een telefoonhoesje is hierdoor zeker op zijn plaats voor dit toestel. Het 4G netwerk komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen en daarom worden LTE-frequenties gebruikt. In Nederland kan bijvoorbeeld de 800MHz frequentie gebruikt worden voor het 4G-netwerk. Verdere frequenties kunnen zijn: 900MHz, 1800MHz, 2100MHz en 2600MHz. Met zes LTE-frequenties is de kans groot dat de gebruiker van de Huawei Y7 2018 het 4G-netwerk van bijna elke provider kan inzetten. Een absoluut pluspunt en ook zeker wat verwacht mag worden van een telefoon. Vandaar dat een telefoonhoesje voor de Huawei Y7 2018 wel op zijn plaats is.

Navigeren met de Huawei Y7 2018

Steeds vaker wordt de smartphone gebruikt om de weg te vinden via de navigatie-tool. De navigatie kan via een applicatie aangezet worden en geeft nauwkeurig weer welke route gevolgd dient te worden. Bijvoorbeeld handig tijdens een fiets- of wandeltocht. De nauwkeurigheid van de Huawei Y7 2018-navigatie blijkt op zo’n 96,5 procent te liggen. Wees niet bang… de navigatie zal geen verkeerde routes delen. Alleen soms kan een pad of weg net iets verder of anders liggen. Eigenlijk iets dat veel bij navigatiesystemen voorkomt en daarom wordt deze van de Huawei Y7 2018 ook zeker als betrouwbaar geacht. Uiteraard blijft het belangrijk zelf scherp te zijn en daarom is het handig om de telefoon vaak dubbel te checken. Gebruik hierbij vooral een telefoonhoesje om betere grip te krijgen. Hierdoor glipt de telefoon veel minder snel uit de hand en neemt de kans op een onfortuinlijke val af. Het zou natuurlijk ongekend zijn als de telefoon uit de handen glibbert bij het simpelweg checken van de route. Dan zou het plezier van bijvoorbeeld de wandel- of fietstocht direct over zijn. Voorkom dit soort situaties en ga daarom altijd voor een voordelig telefoonhoesje om dure schade te voorkomen. Profiteer hierbij van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei Y5 2018 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y6 2018 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y6p hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies