sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei Y6p

Een telefoonhoesje om de Huawei Y6p te beschermen? Dat lijkt zeker een goed idee gezien de 3 cameralenzen bestaande uit onder andere een hoofdcamera van 13 megapixels. De hoofcamera is vrij behoorlijk verlicht en maakt hierdoor fraaie foto’s. Verder bestaat de camera uit een diepte- en groothoekcamera. Deze zorgen voor meer scherpte en dat foto’s over een flinke breedte gemaakt worden. Als gevolg hiervan worden details duidelijk weergegeven en kunnen foto’s van bijvoorbeeld grote natuurgebieden gemaakt worden. De Huawei Y6p heeft dus een prima functionerende camera. Een telefoonhoesje is hierdoor wel op zijn plaats voor dit toestel. Alleen hoe goed werkt de selfiecamera? En is het ook mogelijk om video’s te maken? Het maken van video’s is zeker mogelijk en eigenlijk is alleen de vraag hoe scherp de beelden hiervan zijn. Met maximaal 1080p en 30 FPS is de beeldkwaliteit prima. FPS staat voor Frames Per Second en geeft aan hoe vaak een beeld per seconde ververst wordt. Bij een hogere verversingsnelheid zal het beeld soepeler lopen. Bij het filmen is 30 FPS meer als geschikt om rustige video’s te maken. Voorbeelden hiervan zijn het opnemen van wandelingen of gesprekken. Verder staat 1080p voor de beeldresolutie welke ook bij tv’s veel gebruikt wordt. De techniek is van goede kwaliteit en zorgt dat de pixels op het beeldscherm fraai worden weergegeven. De Huawei Y6p is al met al voorzien van een videocamera van goede kwaliteit. Des te belangrijker om deze telefoon met een hoesje te beschermen en niet tegen ongelukkige schade aan te lopen.

Huawei gaat voor duidelijk contrast

Net als de foto- en videocamera is het beeldscherm van hoogwaardige kwaliteit met een resolutie van 1600 bij 720 pixels. Losse pixels zijn bijna niet te zien, waardoor beeldweergaves gedetailleerd getoond worden. Hierdoor is het beeldscherm scherp van stuk en worden beelden fraai getoond. De helderheid draagt hier mede aan bij met een scherm-waarde van 538 cd per vierkante meter. De cd-waarde staat voor de hoeveelheid licht die in dit geval het beeldscherm per vierkante meter uitstraalt. Met een waarde van 538cd per vierkante meter scoort de Huawei Y6p meer als gemiddeld. Hierdoor is het beeldscherm overduidelijk helder in vergelijking met andere toestellen. Bijkomende voordelen zijn daarnaast dat het contrast en het zwartwit-niveau van een hoog niveau zijn. Hierdoor is bijvoorbeeld het kijken van een serie of film op Netflix een aanrader. Als gevolg hiervan kan gesteld worden dat de Huawei Y6p een hoogwaardig beeldscherm heeft. Wacht daarom niet langer en bescherm dit fraaie beeldscherm met een telefoonhoesje. Stel dat de telefoon op de grond valt en schade niet te overzien is. Dan zal met regelmaat teruggedacht worden aan het moment dat bescherming van de telefoon nog geregeld kon worden.

Een telefoon met weinig slaap

Een fraaie telefoon willen wij als gebruiker uiteraard lang in gebruik hebben. Vandaar dat Huawei een 5000 mAh batterij heeft ingebouwd welke zo’n 16 uur mee kan gaan zonder opgeladen te worden. Dit gaat uiteraard wel om normaal gebruik en niet om het eindeloos streamen van video’s, downloaden van data en spelen van games. In deze situatie gaat het eerder om het bekijken van social media en websites. Goed om te weten en uiteindelijk voldoende om de Huawei Y6p veel te gebruiken zonder deze veel op te laden. Uiteraard top gezien de vele mogelijkheden van deze telefoon. Bij het veelal gebruiken van de telefoon ligt een ongelukje echter wel op de loer. Daarom is het wel verstandig om de Huawei Y6p te beschermen met een telefoonhoesje. Hierdoor kan de telefoon met rust in het hoofd gebruikt worden en blijft de telefoon netjes. Wacht niet langer en geniet van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei Y5p hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y6 2018 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y6 2019 hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies