sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei Y6 (2019)

De Huawei Y6 2019 wordt geleverd met een achterkant van effen plastic of nagebootst leer. Hierdoor verdient dit toestel wel een telefoonhoesje. Het meegeleverde materiaal is afhankelijk van de kleur en bij Mignight Black en Sapphire Blue is de achterkant effen. Bij Amber Brown daarentegen lijkt de achterkant veel op leer. Met de nadruk op lijkt, want het materiaal voelt droog en mat aan. Dat is uiteraard geen enkel probleem, maar zorgt wel voor een duidelijk onderscheid ten opzichte van echt leer. Huawei geeft dus niet alleen keuze in verschillende kleuren, maar ook nog eens in materialen. Hierdoor onderscheidt de Huawei Y6 2019 zich van andere toestellen, maar ook zeker van zichzelf. Als gevolg hiervan is het design gewaagd en innovatief. Hoe het design door gebruikers wordt opgepakt, is altijd afwachten. Maar één ding is zeker: een telefoonhoesje voor de Huawei Y6 2019 kan zeker geen kwaad. Met een hoesje wordt de telefoon in ieder geval beschermd en hoeft de gebruiker zich hier geen zorgen meer over te maken.

Meldingen dankzij LED-notificatie

De camera van de Huawei Y6 2019 schiet een klein beetje uit aan de achterkant. Hierdoor krijgt het cameradesign een lichte bobbel. Als gevolg hiervan wordt de camera een van de eerste raakvlakken bij een val. Stel dat de Huawei Y6 2019 valt en op een tegel terechtkomt. Dan is de camera extra kwetsbaar en kan schade behoorlijk oplopen. Daarom wordt een telefoonhoesje altijd aangeraden. Zeker gezien de Huawei Y6 2019 ook gebruik maakt van sensoren en LED-notificatie. LED-notificatie kan ingesteld worden bij instellingen en maakt gebruik van een meldingslampje. Dit lampje zal aangaan bij binnenkomst van nieuwe berichten. Hierdoor blijft de gebruiker als eerste op de hoogte van bijvoorbeeld belangrijke nieuws- of Whatsapp-berichtjes. Bijkomend voordeel is dat het beeldscherm niet ingeschakeld hoeft te worden. De LED-notificatie zorgt dus dat gebruikers up-to-date blijven van alle berichtjes en verhoogt het gebruikersgemak van de Huawei Y6 2019. Al met al voldoende reden om deze telefoon van een hoesje te voorzien. Wacht daarom niet langer en ga voor bescherming met een telefoonhoesje.

Wifi-verbinding van twee uiterste

Betreft de wifi-snelheid ontvangt de Huawei Y6 2019 berichtjes erg snel. Sterker nog: dit toestel blijkt op dit vlak een van de snelste te zijn. Een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Alleen hoe snel is de Huawei Y6 2019 als het gaat om berichtjes verzenden? Uit praktijk blijkt dat gebruikers toegang hebben tot enkele LTE-frequenties welke tot de meeste belangrijke van Europa behoren. Hierdoor zou het versturen van berichtjes geen enkel probleem moeten zijn. Enerzijds klopt dit en worden berichtjes keurig verzonden. Toch blijkt dat deze berichtjes aan de andere kant relatief traag verzonden worden. Hierdoor zal de ontvanger even moeten wachten op ontvangst van bijvoorbeeld een Whatsapp berichtje. De wifi-snelheid van de Huawei Y6 2019 heeft dus een absolute plus, maar verzend wel iets trager als een gemiddeld toestel. Daarom rest de vraag: hoe belangrijk is dit daadwerkelijk? In onze optiek wordt het gebruik van de telefoon hierdoor niet minder fijn. Natuurlijk is het fijn om snel berichtjes te versturen. Alleen dat een berichtjes iets later verstuurd wordt, betekend uiteraard niet dat deze minuten later geleverd wordt. Dus wat ons betreft een klein puntje van verbetering en dat maakt de Huawei Y6 2019 zeker geen minder toestel. Bescherm deze topper daarom met een telefoonhoesje en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei Y6 2018 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y5 2019 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y7 2019 hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies