sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei Y5 (2019)

De Huawei Y5 2019 heeft een gedurfde uitstraling vanwege de kunstleren afwerking welke verkrijgbaar is in zwarte of bruine variant. Hierdoor onderscheidt de telefoon zich overduidelijk ten opzichte van andere smartphone-modellen. Een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Zeker gezien de Huawei Y5 2019 licht van stuk is met 146 gram en hierdoor een compact formaat heeft. Ideaal bij het vasthouden voor gebruikers met kleinere handen. Het risico dat de telefoon alsnog wegglijdt is echter altijd aanwezig en daarom wordt een telefoonhoesje aangeraden. Deze zorgt voor extra grip, beschermt de telefoon en geeft een persoonlijke uitstraling naar wens. Als gevolg hiervan behoudt de Huawei Y5 2019 zijn lichte glans en zullen vingerafdrukken niet zichtbaar zijn op de telefoon. Bovendien kan de telefoon langer meegaan door de bescherming. Wat ons betreft voldoende redenen om de Huawei Y5 2019 met een telefoonhoesje te beschermen. Alleen wat heeft de telefoon nog meer te bieden?

Een telefoon met perfecte bediening

Steeds meer gebruikers spelen games en daar speelt Huawei op in door bediening te perfectioneren met behulp van de touchscreen en positiesensor. Deze zijn erg nauwkeurig en zorgen hierdoor voor de juiste besturing in het spel. Als gevolg hiervan reageert de game snel en goed. De besturing van games op de Huawei Y5 2019 is dus van prima niveau. Vandaar dat deze telefoon wel een hoesje verdient. Alleen hoe soepel worden games afgespeeld? Allereerst worden ‘lichte games’ soepel afgespeeld zonder haperingen met hoge details. Deze games gebruiken een beperkte hoeveelheid GB. Als gevolg hiervan is de processor in staat deze games naar verwachting af te spelen. Voorbeelden hiervan zijn Little Misfortune en Stories World. De Huawei Y5 2019 lijkt dus geschikt voor de gameliefhebber. Alleen met zwaardere games zoals Need for Speed en GTA heeft de telefoon iets meer moeite. Hierdoor ontstaan af en toe haperingen op het beeldscherm. Als gevolg hiervan wordt de game ervaring iets minder fijn. De Huawei Y5 2019 lijkt dus met name geschikt voor lichtere games. Geen enkel probleem, alleen wel goed om te weten. Zeker gezien de telefoon tijdens het gamen schade kan oplopen door een ongelukkige val of stoot. Bescherming met een telefoonhoesje wordt daarom altijd aangeraden.

Duidelijke contrasten en helderheid

Voor het spelen van games heeft het Huawei Y5 2019 beeldscherm een resolutie van 1520 bij 720 pixels met helderheidsverdeling van 88%. Hierdoor is de lichtval netjes verdeeld over het beeldscherm. Als gevolg hiervan is het beeld van behoorlijk niveau. Een telefoonhoesje is hier dus wel op zijn plaats. Zeker gezien de zwartwaarde 0,66 cd per vierkante meter betreft en hierdoor zwarte gebieden vrij helder weergeeft. Hierdoor zijn contrasten overduidelijk zichtbaar en is het beeldscherm erg helder. Wat dat betreft een absoluut pluspunt van de Huawei Y5 2019 en daarom is een telefoonhoesje wel verdiend. Het enige minpuntje is misschien dat kleuren iets minder levendig zijn in vergelijking met toestellen als de Huawei P20 Lite 2019. Gezien de prijsverhouding zeker niets mis mee en bovendien werkt het beeldscherm van de Huawei Y5 2019 naar behoren. Het beeldscherm van de Huawei Y5 2019 heeft dus duidelijke contrasten en een goede helderheid. Een telefoonhoesje is hierdoor een absolute aanrader. Het zou bijvoorbeeld zonde zijn als de telefoon valt en schade oploopt. Wacht daarom niet langer en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei Y5 2018 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y6 2019 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y7 2019 hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies