sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei Y7 (2019)

Het beeldscherm van de Huawei Y7 2019 is net iets groter als zijn voorganger en daarom is een telefoonhoesje wel op zijn plaats. De Huawei Y7 2018 heeft een beeldscherm van 1440 bij 720 en die van de Y7 2019 is 1520 bij 720. Ondanks dit zijn beide toestellen even groot met een lengte van 15,9 cm en breedte van 76,7 cm. Alleen hoe heeft Huawei dan een groter beeldscherm bij de Y7 2019 kunnen realiseren? Dit heeft te maken met de boven- en onderranden welke iets zijn verkleind. Hierdoor blijft meer ruimte over om het beeldscherm iets te vergroten. Bovendien loopt het beeldscherm iets daar aan de bovenkant en heeft deze hier een inkeping. De inkeping loopt om de selfie-camera en valt niet tot nauwelijks op. Wat dat betreft toont Huawei aan een innovatief bedrijf te zijn en een telefoonhoesje voor de Y7 2019 is daarom wel op zijn plaats. Zeker gezien de achterkant gemaakt is van plastic welk materiaal kwetsbaar is. Bescherming van deze telefoon is daarom belangrijk en een telefoonhoesje kan hierbij helpen. Daarnaast heeft het plastic materiaal een glanzende werking waardoor de Huawei Y7 2019 een hoogwaardige uitstraling krijgt. Des te meer reden om de telefoon te beschermen met een hoesje zodat het design netjes blijft.

Opslagruimte lijkt onbeperkt

De Huawei Y7 2019 is uitgerust met een 13 megapixel hoofdcamera en 8 megapixel selfiecamera om de leukste en mooiste foto’s te maken. Hiervoor is het belangrijk om voldoende opslagruimte te hebben en met 32 GB moet dat zeker lukken. Hierbij dient gezegd te worden dat ongeveer 10 GB in beslag genomen wordt om het besturingssysteem EMUI 8.2 te installeren. Maar de overige ruimte kan zeker gebruikt worden voor het opslaan van bijvoorbeeld foto’s of video’s. En als deze ruimte uiteindelijk niet voldoende blijkt te zijn, is het altijd mogelijk een extra microSD-kaart toe te voegen. Deze kaart heeft maximaal 512 GB en dient als extra opslagruimte van de Huawei Y7 2019. De microSD-kaart en standaard opslagruimte geven dus de mogelijkheid om als het ware onbeperkt bestanden op te slaan. Een telefoonhoesje voor de Huawei Y7 2019 is daarom wel op zijn plaats. Zeker gezien de telefoon in staat is om bestanden groter dan 4 GB te lezen dankzij het exFAT-bestandssysteem. ExFAT staat voor Extended File Allocation Table en is ontwikkeld om besturingssystemen te ondersteunen. Dat is wat in deze ook zeker gebeurd en daardoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een groot foto- of videobestand te openen. Een absolute toevoeging voor de Huawei Y7 2019-gebruiker. Vandaar dat bescherming des te belangrijker is om deze functie te behouden en een telefoonhoesje kan hier aan bijdrage.

Een telefoon om mee te bellen

Hedendaags zou het bijna vergeten worden, maar de smartphone is in eerste instantie ontwikkeld om te bellen. Daarom wordt de Huawei Y7 2019 telefoon-app automatisch meegeleverd bij het besturingssysteem EMUI 8.2. Bij het openen van de app wordt direct een nummertoetsenbord getoond, zijn contacten inzichtelijk en kan op favorieten geklikt worden. En wanneer vervolgens een contact gebeld wordt, zou het zonde zijn als de telefoon per ongeluk valt en niet meer werkt. Gebruik daarom een telefoonhoesje om meer grip te krijgen en de telefoon te beschermen. Zeker gezien de gesprekskwaliteit van de Huawei Y7 2019 goed is betreft verstaanbaarheid. Hierdoor is het voeren van een gesprek geen enkel probleem en ook de luidspreker werkt naar behoren. Vandaar dat de Huawei Y7 2019 absoluut een telefoonhoesje verdient. Ga voor voordelige bescherming om dure schade te voorkomen en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei Y6p hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y9s hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y7 2018 hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies