sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei Y9s

Een ongelukkige val en geen telefoonhoesje kan een combinatie zijn die fataal kan worden voor de Huawei Y9s. Vandaar dat goede bescherming altijd wordt aangeraden. Hierdoor wordt het toestel beschermd en heeft de gebruiker iets meer rust in het achterhoofd. Als gevolg hiervan neemt het gebruikersgemak van de Huawei Y9s toe. Alleen dit is al reden om voor een voordelig telefoonhoesje te gaan. Zeker gezien het 6.59 Inch beeldscherm welke over bijna de hele voorkant van het toestel loopt. Hierdoor worden beelden groot weergeven en is het beeldscherm ideaal voor bijvoorbeeld het kijken van een sportwedstrijd. Beelden worden bovendien scherp getoond en de helderheid is meer als voldoende dankzij het Lcd-scherm. Een telefoonhoesje is dus wel op zijn plaats voor de Huawei Y9s. Zeker gezien de luidsprekers bijdragen aan luidde en scherpe geluiden. Hierdoor worden muziek en verdere mediabestandjes duidelijk afgespeeld. Als gevolg hiervan is de luisterervaring van de Huawei Y9s van een hoog niveau. Wacht daarom niet langer en bescherm deze topper met een telefoonhoesje en voorkom onnodige schade.

Aan- en uitknop fungeert als scanner

De Huawei Y9s heeft een vingerafdrukscanner welke op de aan- en uitknop geplaatst is. Best opvallend aangezien deze bij veel toestellen zoals de iPhone 7 Plus zich op de homeknop bevindt. Toch heeft Huawei gekozen voor de aan- en uitknop vanwege de natuurlijke neiging om deze knop in te drukken. Geen gekke gedachte en in praktijk blijkt dat de vingerafdrukscanner prima functioneert. Een telefoonhoesje is daarom zeker op zijn plaats voor de Huawei Y9s. Alleen eerlijkheid dient te zeggen dat de vingerafdrukscanner op een homeknop ook prima werkt. Sterker nog: de functie lijkt op deze manier iets soepeler te werken, omdat de homeknop simpelweg in de eerste beweging van de duim ligt. Een klein detail en uiteindelijk pure willekeur. Wat ons betreft geldt daarom vooral de waarde dat de Huawei Y9s überhaupt een vingerafdrukscanner heeft. Uiteraard geldt dit niet voor elk toestel en daarom is dit een absoluut pluspunt van deze telefoon. Daarom verdient de Huawei Y9s zeker een telefoonhoesje.

Framesnelheid wordt gewaarborgd

Een Kirin 710F-processor met 6GB aan werkgeheugen dient te zorgen voor het openen van applicaties en verdere processen zoals downloads. De telefoon oogt snel en opent applicaties zonder haperingen te vertonen. Zelfs wanneer op de achtergrond een muziekje aan staat of een applicatie geüpdatet wordt, loopt de telefoon soepel. Vandaar dat de Huawei Y9s een telefoonhoesje verdient. Zeker gezien de telefoon door de processor in staat is games als Mobile Legends of Rules of Survival af te spelen. De telefoon is bovendien zodanig ingericht dat deze GPU Turbo 3.0 heeft. Hierdoor worden snellere framesnelheden van games gewaarborgd. Een framesnelheid is het aantal beelden per seconde of ook wel het aantal frames dat in die tijd wordt weergeven. En des te sneller een frame is, des te meer beelden per seconde afgespeeld kunnen worden. Hierdoor loopt het beeld soepeler en kunnen games beter worden afgespeeld. Met GPU Turbo 3.0 is de Huawei Y9s dus volledig ingericht op het spelen van games. Een absoluut pluspunt en toonaangevend voor deze innovatieve telefoon. Wacht daarom niet langer en bescherm de Huawei Y9s met een telefoonhoesje. Het telefoonhoesje zorgt voor goede grip tijdens het gamen en zorgt daarnaast voor bescherming van het toestel. Profiteer hierbij van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei Y5 2019 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y6 2019 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei Y7 2019 hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies