sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 4  Bezig met laden...
Aardbeien hoesje siliconen iPhone 6 / 6S

10,95

Direct verzonden
   1  2 3 4  

Telefoonhoesjes - Apple iPhone 6/ 6s

Alle telefoonhoesjes voor iPhone 6/ 6s zijn hier te vinden. Alleen welke specificaties heeft deze telefoon? En wat maakt de telefoon verder uniek ten opzichte van bijvoorbeeld de iPhone 6 Plus? De iPhone 6/ 6s is allereerst 13,8 bij 6,7 cm en heeft een dikte van 6,9 mm. Relatief kleine afmetingen voor een hedendaagse telefoon en daarmee is de telefoon fijn en compact op te bergen. Ideaal voor om deze bijvoorbeeld in de broekzak mee te nemen. De iPhone 6 Plus is daarentegen 2 centimeter hoger en 1 centimeter breder. Op papier een klein verschil, maar in praktijk overduidelijk zichtbaar. Vanwege de grootte is de iPhone 6 Plus lastiger vast te houden met één hand dan bijvoorbeeld de iPhone 6/ 6s. Hierdoor neemt het risico op een val toe. En het zou natuurlijk ongelofelijk balen zijn als de telefoon barsten oploopt. Bescherm deze telefoon daarom altijd met een hoesje. Telefoonhoesjes zijn zowel voor de iPhone 6/ 6s als 6 Plus verkrijgbaar en zorgen voor extra grip. Des te meer reden om voor een telefoonhoesje te gaan.

De pixelafstand wordt steeds kleiner

De iPhone 6/ 6s heeft een beeldscherm met een resolutie van 1334 bij 750 en een pixeldichtheid van 326 ppi. Ppi staat voor pixel per inch en geeft aan hoe dicht de pixels op het beeldscherm bij elkaar staan. Wanneer de afstand tussen de pixels kleiner wordt, gaat de ppi omhoog. Als gevolg hiervan zal een hogere ppi voor een scherper beeld zorgen. Met 326 ppi scoort de iPhone 6/ 6s iets onder gemiddeld en dit is dus zeker niet slecht. De iPhone 6 Plus heeft een groter beeldscherm en een pixeldichtheid van 401. Hierdoor lijkt dit beeldscherm veel scherper, maar zijn de afstanden tussen de pixels niet veel kleiner omdat het beeldscherm groter is. Hierdoor is het beeldscherm van de iPhone 6 Plus zeker scherper als bij de iPhone 6/ 6s, maar is het verschil wel degelijk overbrugbaar. Al met al hebben zowel de iPhone 6/ 6s als 6 Plus een fraai beeldscherm met scherpe resolutie. Geef deze beeldschermen daarom goede bescherming met een telefoonhoesje.

Stabilisatie met krachtig effect

Apple staat bekend om uitstekende fotocamera’s en die van de iPhone 6/ 6s en 6 Plus kunnen hier zeker aan toegevoegd worden vanwege het makkelijke gebruik en de goede afstemming. De foto’s zijn namelijk helder, gestabiliseerd en goed gekleurd. De optische beeldstabilisatie (OIS) zorgt dat vervagingen worden weggenomen tijdens het fotograferen. Een telefoonhoesje kan hierdoor tot in detail gefotografeerd worden zonder dat de camera te veel blijft bewegen. Alleen hierdoor verdient de iPhone 6/ 6s al een telefoonhoesje. Zeker gezien telefoonhoesjes niet alleen beschermen, maar ook voor extra grip zorgen. Als gevolg hiervan kan de iPhone 6/ 6s nog beter vastgehouden worden en zullen foto’s nog beter zijn. De iPhone 6 Plus heeft bovendien OIS met extra waarde in het donker vanwege extra stabiliteit. Wanneer de lichten uitgaan, zijn foto’s scherper, levendiger en kleurrijker als ooit tevoren. Dit geldt overigens ook voor het maken van videobeelden. Al met al voldoende redenen om deze fraaie Apple telefoons te beschermen met een hoesje!

Energiebesparing en Domotica

Met het IOS 9 besturingssysteem kunnen zowel de iPhone 6/ 6s als 6 Plus op een energiebesparende modus draaien. De besturingsfunctie geeft verder mogelijkheid om gezondheidswaarde bij te houden en huisautomatisering toe te passen. Huisautomatisering wordt ook wel Domotica genoemd en betreft automatisering van processen in het huis, kantoor of bedrijf. Hierdoor kan bijvoorbeeld met een app automatisch een lamp of verwarming worden aangezet. Wat dat betreft zijn de iPhone 6/ 6s en 6 Plus innovatieve telefoons en verdienen deze zeker een hoesje. Want zeg nou zelf: hoe fijn is het om op afstand alvast de verwarming voor te verwarmen? Of de lampen aan te zetten bij binnenkomst van het huis? Al met al voldoende redenen om gebruik te maken van de iPhone 6/ 6s of 6 Plus en deze optimaal te beschermen met een hoesje. Bekijk daarom alle voordelen hieronder en ga voor de sterkste bescherming:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de iPhone 6 Plus
Bekijk het assortiment van de iPhone 7
Bekijk het assortiment van de iPhone XS/ X


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies